Myslela jsem "hnusty komentar" pana KARLA PROKOPOVICE", kdyz tedy rad zduraznuje ty jmena....
Pani Sylvo, zitra jdu hned vyzkouset :-) <:-) Hrozne me prekvapil ten "hnusny" komentar. Inteligence sama, opravdu. Diky za recept. Beata
a karel je prokopiča
andreo ty budeš asi hodně velká kráva
půlku jsem udělala s ořechy, půlku s brusinkami a obojí bylo super ;-)
Tak jsem dnes zkusila, co jsem zde psala v komentáři...Tedy náplň ze Salka, tvarohu, kokosu, ale místo borůvek, které jsem nedostala, jsem použila mražené ostružiny. A bylo to zajímavé.Ale stejně si myslím, že klasika je klasika.
Nic nového.Zcela běžný recept na jablka v županu.....
Včera jsem je zrovna dělala a jsou fakt super. Vlastně jsem je nikdy dřív nejedla, natož abych je dělala. Dřív jsem ani pořádně nevěděla, co to je. Pak jsem objevila tento recept, zaujal mne, a tak jsem to zkusila. Fakt dobrý. :-)Napadlo mě, že by mohla být dobrá náplň i tato: tvaroh, salko (nebo cukr), kokos a trocha borůvek. V poměru, jaký bude vyhovovat individuálně asi. Určitě to někdy tak zkusím...
Nic nového.....
Pane KARLE PROKOPOVIČI - proč v komentáři tak zdůrazňujete mé jméno??? Tak jako pokud se Vám jeho recept nelíbí, tak jej nedělejte. To je zcela jednoduchá věc, ne? Jablek v županu je vícero druhů a třeba právě zrovna tato varianta zde na receptech nebyla.
Ale to je přece ten nejběžnější způsob přípravy jablek v županu!!!! Čekala jsem kdoví co. No pane Lamasi, to jste se moc nevytáhl!
Přiznám se, že netuším, kdo to je Lorenzo Lamas. Rozhodně ale neudělal průLamas do receptu na jablka v županu. Možná, že tím, že nakonec na to položil několik lístků bazalky. Proti bazalce nic nemám, Sylvo Karešová. Jsem však přesvědčen, že i takováto klasika by měla i řadu zcela revolučních a zajímavých variant. Podívám se na internet, kdo ten pán je. Abych na něj náhodou nešel v kině nebo na koncertu. Je-li tak nudný jako tato "inovace" s bazalkou...