lžíce
celozrnná mouka
nebo instantní kukuřičná kaše
2
lžíce
hnědý cukr
hnědý
skořice
olej
Na upečená jablka lze přidat
bílý jogurt
pro zjemnění
rozinky
nebo nahrubo sekané ořechy
Postup přípravy receptu
1
Rozkrojíme jablka na několik částí, nejlépe hrubších plátků. Vykrojíme jádřince, jablka posypeme hnědým cukrem a skořicí, obalíme ve směsi vejce a mouky či instantní kukuřičné kaše a na oleji z obou stran opékáme do zrůžovění.
2
Po upečení můžeme sypat rozinkami nebo nahrubo sekanými ořechy a podávat s kopečkem bílého jogurtu.
3
Pro zjemnění lze do těstíčka přidat také lžíci bílého jogurtu.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Martina Jurošková
|14. 12. 2008 18:57
Přidala jsem ten jogurt,cukr jsem použila moučkový a bylo ho asi málo, protože to nebylo moc sladké.Tak na posypaní pak padla tuna :-) Vyborné a hlavně bleskové