• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Jablka se zmrzlinou
Napište svůj komentář k receptu

Jablka se zmrzlinou

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Jablka se zmrzlinou
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      ks jablka (Velká)
    • 2
      lžíce citronová šťáva
    • 6
      lžíce calvados
    • 1
      ks vanilkový cukr (Balíček)
    • 500
      ml vanilková zmrzlina
    • 200
      g marcipánová hmota
    • 100
      g moučkový cukr

Postup přípravy receptu

1
Jablka omyjeme, rozpůlíme a vyřízneme jádřince. Svaříme citronovou šťávu, calvados a vanilkový cukr. Do směsi vložíme půlky jablek a vaříme asi 5 minut. Poté jablka přendáme do nákypové formy. Šťávu svaříme do husta. Zmrzlinu necháme trochu rozmrznout. Marcipán rozmícháme s moučkovým cukrem a 3 lžícemi šťávy. Zahřejeme gril. Dortový sáček naplníme krémem a nastříkáme na jablka. Vložíme do trouby a pod grilem krátce zapečeme. Jablka přelijeme vanilkovou zmrzlinou a po dvou rozdělíme na talíře.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Bezé s višňovu zmrzlinou

Bezé s višňovu zmrzlinou

Křupavé sušenky se zmrzlinou

Křupavé sušenky se zmrzlinou

Křupavé koláčky s revení a zmrzlinou

Křupavé koláčky s revení a zmrzlinou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • wrr ;-** | 15. 1. 2013 18:25

    Kar<3linka =moje slova !!! :-D :-*

  • Kar♥lina
    Kar♥lina | 20. 7. 2012 12:27

    Chtěla jsem se do toho receptu pustit, vážně... Ale nakonec jsem snědla zmrzlinu dřív, než jsem se dostala k prvnímu kroku :-D :-D :-D

  • kristian | 17. 12. 2010 18:03

    je to dobre :-) :-( ;-) :-P :-D :-[ :-\ :-* 8-) :-! O:-) :'( :-X :-)) :-| <3 <:-) :-S

  • Míša Dřevikovská | 31. 10. 2007 08:56

    oooooodyzdjokej dysdjokref

  • Míša Dřevikovská | 31. 10. 2007 08:55

    je to namka doporucovala bych

  • Míša Dřevikovská | 31. 10. 2007 08:54

    jo a doporucovala bych to vsem

  • Míša Dřevikovská | 31. 10. 2007 08:54

    namanamanamnamanamnanamanamanamanamanamanamanamaanamanamanamanamanamanamanamanamanaamanamanmaanmaanamanamanamnaamanamanamamanamannaammananamananammananmmanamanamanmamanamanamnnanmanaamananamananamnmanamanamanamannamannna,mamananmamnaamnamanamanamanmaammanmanamanmammamanam,anmanammanaamjmamamananmanamamannammamammamammMNAMMNAMNAMNAMNQAhshohzgzhjbdcbduszchsffsaxhdjhvfdgvbhfdgsuifzewifksldizghlfsedskfjfhsuefiuewdfiweoopopitioperiojtuirájjávvncueriowipuoetruhugfg

  • Míša Dřevikovská | 31. 10. 2007 08:52

    ja to super namka

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Dezerty Nejlepší dezerty
Moučníky Dezerty Září Výjimečný den Posvícení Oslava Návštěva Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Calvados Citronová šťáva Jablka Marcipánová hmota Moučkový cukr Vanilková zmrzlina Vanilkový cukr
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Starodávné buchty

Starodávné buchty

Bábovka z jogurtu

Bábovka z jogurtu

Kuřecí čína s ananasem

Kuřecí čína s ananasem

Bomba na letní vedra

Bomba na letní vedra

Smažené plněné kapustové listy (závitky)

Smažené plněné kapustové listy …

Buchty s kypřícím práškem

Buchty s kypřícím práškem

Dušená hovězí kližka

Dušená hovězí kližka

Smažené bramborové kroužky

Smažené bramborové kroužky

Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

Doporučujeme

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

45 minut
Čevabčiči

Čevabčiči

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Kulajda

Kulajda

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

23
Jablečná buchta
Jablečná buchta
20
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami
Zapečené těstoviny se…
19
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
19
Čevabčiči
Čevabčiči
16
Chřest ve slanině - smažený, pečený i na gril
Chřest ve slanině -…

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní podzimu
Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní…
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a rady, aby dětem chutnaly a neskončily v koši
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a…
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu malované a ještě si na nich pochutnáte!
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu…
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát, usmažte je nebo z nich udělejte kečup
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát…
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
AHA.cz Všechno vzhůru nohama: Pravda o vztahu Adamczykových

Všechno vzhůru nohama: Pravda o vztahu Adamczykových

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Blesk pro ženy Jak roztáhnout příliš úzké džíny? Vyzkoušejte osvědčené triky

Jak roztáhnout příliš úzké džíny? Vyzkoušejte osvědčené triky

Ženy.cz Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Blesk.cz Modelka Carolyn Murphy v 51 letech: Kráska bez make-upu

Modelka Carolyn Murphy v 51 letech: Kráska bez make-upu

SportRevue.cz 35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

Maminka.cz Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Blesk Horoskopy Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

Další doporučené recepty:

Jablka plněná zelnou směsí - příloha
Jablka plněná zelnou směsí - příloha
Jablka s perníkovým srdcem - pečená
Jablka s perníkovým srdcem - pečená
Jablka se slaninou a brambory
Jablka se slaninou a brambory
Jablka v karamelu
Jablka v karamelu
Jablka v županu
Jablka v županu
Jablka v županu podle Lorenze Lamase
Jablka v županu podle Lorenze Lamase
  • Recepty.cz
  • Jablka se zmrzlinou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact