Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Jiří
|3. 1. 2017 13:28
Je mi 46 a tohle dělala moje maminka když jsem byl malý a já s manželkou si děláme do dnes.Vydrží bez sterilizace v poho celý rok ale u nás sotva do jara,ale za to netrpíme na nějaké velké chřipky a podobně.Doporučuji všem a ke všemu nebo jen tak k TV.
;-)
Tereza Martínková
|29. 11. 2006 15:40
Andreo, já to nesterilizuji a vydrží to vždycky hodně dlouho, zatím se mi nestalo, že by se to kazilo....dokonce jsme jednu otevřeli asi po roce a byla úplně v pořádku, myslím, že ten ocet to udrží.Hezký den:-)
Andrea Horáčková
|27. 11. 2006 21:23
Dobrý den, zrovna jsem si udělala křen s jablky a chci se zeptat, jak dlouho vydrží ve skleničce??? pokud mám více množství, je nutná sterilizace??
Tereza Martínková
|21. 9. 2006 15:23
Zuzko, taky to baštíme s dobrotami na zabíjačce:), je to výborné i k uzenému a dávám to někdy i do těch šunkových rolek(jak psala Tereza)...ale i jen tak samotné, když člověka "honí mlsná" :))
Tereza Jarčušková
|21. 9. 2006 13:21
Týmito jablkami s chrenom naplňte šunkové rolky, môžete to vmiešať do ušľahanej šľahačky a potom plniť rolky, vynikajúce. Uložte rolky na misu, ozdobte zeleninkou...
Zuzana Šindlerová
|21. 9. 2006 10:21
Díky, Terezko, za tenhle recept. Připomněla jste mně dobu tak před 20 lety, kdy jsme dělávali zabijačky a tyhle jablíčka tam nesměly nikdy chybět jako příloha k ovárku a dalším uvařeným pochoutkám. Křenu může být klidně trošku víc, záleží jak moc je ostrý. 1****.