• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Jablka bez cukru
Napište svůj komentář k receptu

Jablka bez cukru

autor: cubr
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Jablka bez cukru
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • jablka
    • hřebíček
    • skořice

Postup přípravy receptu

1
Omytá jablka oloupeme a nastrouháme na okurkovém struhadle. Přidáme hřebíček, lehce zasypeme skořicí, promícháme a plníme do sklenic. Uzavřeme a sterilujeme asi 50 minut při 90 °C.
2
Hodí se jako polotovar při přípravě závinu a koláčů.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Jogurtový koláč s ovocem (těsto bez cukru)

Jogurtový koláč s ovocem (těsto bez…

Rohlíčky bez cukru

Rohlíčky bez cukru

Špaldové sušenky bez cukru

Špaldové sušenky bez cukru

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • pralinka | 8. 11. 2007 13:08

    dobry den,prave jsme vcera delali pyre z jablek jako kojeneckou presnidavku,od znamych jsme se dozvedeli,ze se jablka povari a to 5kg oloupanych jablek,2,5l vody a cukru max pul kg,ale staci troska,vanilkovy prasek,skorice,povarit do mekka a pak jsme pyre jen nalevali do sklenic,vicko,zavaksovali,maly ma 8 mesicu,neter rok a pul a malem snedli i ty sklenicky,vrele doporucuji i pro starsi generace,s tim praskovym vanilkovym pudinkem je to vyborne

  • Ludmila Mikulcová | 24. 10. 2007 12:33

    Nejsem ani paní Věrka ani Ela, ale drobně nastrouhaná oloupaná jablka bez dalších přísad napěchované ,zavařuji . Potřebuji poradit jak zavařit rozmixovaná jablka pez přísad - něco jako kojenecká kaše. Děkuji za radu. L.M.

  • Lady | 13. 9. 2007 14:41

    Mám ty jablka napřed vyždímat?

  • Maruš | 28. 9. 2006 12:16

    Taky takto zpracovávám jablka už léta.Koření nedávám,tím ale nechci říci,že to není dobré.Prostě jsem to nezkoušela.Je důležité,aby se sterilovalo delší dobu,aby se dostatečně prohřál i střed láhve.Není to kompot,kde se nálev ohřeje rychle.

  • ELA | 28. 9. 2006 08:55

    omlouvám se, nejsem paní Věrka, ale tímto způsobem již léta jablka bez problémů zavařujeme. Nedáváme ani koření, do sklenic pěchujeme pouze plátky oloupaných jablek. Hodně štěstí

  • Anonym | 28. 9. 2006 02:18

    Paní Věrko,mam jednu prosbičku,nekazí se pak jablka?Mám s tím špatné zkušenosti.Děkuji S.H.

Vyberte, co chcete vytisknout
Zdravě i chutně Ovoce Dopolední svačina Svačina Pozdní večeře Dietní Vegetariáni Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hřebíček Jablka Skořice
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Piškotová bábovka s kokosem

Piškotová bábovka s kokosem

Špízy z mletého (nejen) krůtího masa

Špízy z mletého (nejen) krůtího masa

Bílá vosí hnízda (marcipánová chuť)

Bílá vosí hnízda (marcipánová chuť)

Maso na gril nebo do trouby v barbecue omáčce

Maso na gril nebo do trouby v…

Kokosovo-ananasový dort

Kokosovo-ananasový dort

Zapečené brambory s kroupovým zelím a uzeným masem

Zapečené brambory s kroupovým zelím a…

Adžika zeleninová směs

Adžika zeleninová směs

Domácí vepřová šunka

Domácí vepřová šunka

Anglická gulášová polévka

Anglická gulášová polévka

Doporučujeme

70 minut
Holandský řízek a šťouchané brambory

Holandský řízek a šťouchané brambory

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

45 minut
Masové špízy s bramborami

Masové špízy s bramborami

50 minut
Rychlý borůvkový koláč

Rychlý borůvkový koláč

45 minut
Pikantní čatní z meruněk

Pikantní čatní z meruněk

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

Poslední sledované recepty

105
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
96
Linecké cukroví II.
Linecké cukroví II.
66
Bramborový knedlík podle norem
Bramborový knedlík podle…
43
Dresing hami mňami
Dresing hami mňami
39
Bramborové šišky / noky (nejen) s mákem
Bramborové šišky / noky …

Zajímavé články

Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí zavařeninu, kompot i čatní
Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí…
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept Jiřiny Bohdalové, Laďky Něrgešové nebo Haliny Pawlowské
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept…
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční znojemský lák
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční…
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit, zavařit, a recepty na rybízové koláče a další moučníky
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit,…
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6 chutných receptů
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6…
AHA.cz Národní ostuda! Jde o Karla Gotta (†80)

Národní ostuda! Jde o Karla Gotta (†80)

Mimibazar Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Dáma.cz Která znamení by spolu neměla chodit, a už vůbec ne žít? Těmto to nebude fungovat!

Která znamení by spolu neměla chodit, a už vůbec ne žít? Těmto to nebude fungovat!

Blesk pro ženy Jeden z posledních večírků ve Varech: Kdo odhalil víc, než bylo třeba?

Jeden z posledních večírků ve Varech: Kdo odhalil víc, než bylo třeba?

Ženy.cz Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Blesk.cz ONLINE: Karlovy Vary se po týdnu loučí! Hvězdy na červeném koberci a velká sláva

ONLINE: Karlovy Vary se po týdnu loučí! Hvězdy na červeném koberci a velká sláva

SportRevue.cz FOTO: Necudné kroucení zadkem? Kdepak, tanec u tyče je (i) regulérní sport

FOTO: Necudné kroucení zadkem? Kdepak, tanec u tyče je (i) regulérní sport

Maminka.cz KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

Blesk Horoskopy Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

  • Recepty.cz
  • Jablka bez cukru
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact