Jablka oloupejte, vykrojte jádřinec a jablka nakrájejte na plátky. Nechte chvíli marinovat ve víně, a pak dejte okapat. Plátky poprašte moukou a ve vyšší vrstvě tuku osmažte dozlatova. Suroviny na krém promíchejte v kastrůlku a na mírném plameni uvařte hustý krém. Vmíchejte citronovou kůru a podávejte k jablíčkům poprášeným moučkovým cukrem.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Jarka O.
|22. 9. 2014 07:37
Tohle nejsou jablka v županu, ale jablka v těstíčku. Jsou výborná, ale jablka v županu jsou zabalená do listového těsta a nesmaží se, nýbrž pečou v troubě. Myslela bych, že takový časopis jako FOOD tohle bude vědět =-O