Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablkový závin z listového těsta
Závin z listového těsta na slano
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Nic moc, poměry jsou nevyvážené, na osm jablek 15 g rozinek a 30 gramů ořechů je nedostačující.
Zapékané těstoviny II.
Naše vynikající bublanina
Filé v alobalu
Tuňáková pomazánka bez majonézy
Kapustová polévka s vločkami a…
Panna cotta s malinovou omáčkou
Broskvové (meruňkové) muffiny
Chřest s bešamelovou omáčkou
Kuřecí prsa s cuketou
Makarony se sýrem
Obalovaný asijský květák z trouby
Středomořská čočková polévka
Milionářské řezy se slaným karamelem
Pomazánka z pečeného celeru
Mexický hrnec s rýží
Císařský trhanec
Quiche s červenou řepou a sýrem
Kachní prsa s nudlovým salátem