Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablkový závin z listového těsta
Závin z listového těsta na slano
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Nic moc, poměry jsou nevyvážené, na osm jablek 15 g rozinek a 30 gramů ořechů je nedostačující.
Nakládaný hermelín
Chlebové placky
Bezinkový likér
Husí játra jako předkrm
Mandlový dort
Bramborové klobásy
Buchta z mikrovlnky
Nivové sušenky (slané cukroví)
Bramborový chléb
Houbová polévka
Krémová houbová polévka
Rizoto s kuřetem a liškami
Šmyklavé (klouzavé) budějovické…
Dušené bílé zelí
Hruškový crumble s perníkem
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Topinky s houbami a čedarem
Podzimní houbovka s dýní