Skvely dortik <3
Stručně ale jasně popsaný recept na skvělý moučník. Doporučuji vyzkoušet.
Tz jahody taky restovat?
Dort je jak z cukrárny. Moc moc za něj děkuji, při nejbližší příležitosti ho ráda znovu udělám.
Po minulé zkušenosti jsem vrchní jablečnou část dávala na dort až druhý den. Je prostě skvělý a budu ho dělat brzo znova. :-*
Nikde jsem nenašla velikost formy, tak jsem zaryskovala a vyšlo to skvěle ve formě velké 24 centimetrů. Pekla jsem už včera, ale zakrojila až před chvílí. Je výborný.
Překvapila jsem všechny tímto výborným zákuskem, doporučuji jablka na vršek nakrájet na silnější plátky ( asi 3mm ), já je nakrájela hodně naslabo a docela se mi málem rozpekly, ale stejně to bylo žůžo. I maminka si odnášela recept a to jsem si myslela, že ona umí všechno ;-) .
Na mě trochu náročnější, ale o to víc jsem uvytržení, že se povedl a že si ta naše banda pošmákla a pochválila mojí snahu.
Docela jsem měla obavu z těch jablek, ale nic složitého to nebylo. Absolutní jednička!
vipada to mocheski a je dobrej ;-) ;-) :-D
Na první pohled normální tvarohový koláč, ale s těmi jablíčky na vrchu je to skvost!
...jsem rád,že Vám chutnal ;-)
...pekl jsem v plynové troubě,takže stupně nevím,ale jak píši:zvolna,v předehřáté troubě cca 60 minut.Dort se ,,nafoukne,, , zvrchu začne zlátnout a přestane být řidký!Vyzkoušejte špejlí nebo jehlicí ;-) ,nesmí se lepit.
Právě jsem dort dodělala, akorát jsem nahoru dala jahody a je luxusní :-P
Prosil bych ještě info,při kolika stupních pečeme?díky J.
:-D ...už nám chybí doma jen ta ježibaba,co zkouší na prstíčkách,jestli jsme dost vypasení :-D ...