Byla jsem mile prekvapena vysledkem. Pekla jsem 30 minut na 160 a dopekla 6 minut na 180 pro barvu. Protoze testo neni sladke, je mozno jej naplnit i masovou naplni. Dekuji.
Je výborný.Unás se poněm jenom zapráší. ;-)
Výborný recept :-P :-P :-P :-P :-P .Rodině závin moc chutnal :-P :-P :-P :-P
Ahojky všem. Dejte míssto pomazánkového másla heru a nebo jiný stužený tuk a to pak je mnohem chutnější :-\
nevim kam to mam napsat,tak to zkusim alespon sem,velmi dobre je dat misto rozinek take susene svestky namocene do rumu.pri peceni zmeknou a je to namka.
cau tady marena z budejovic,moc holky dekuju za tenhle recept je to spica.Na tehle strance je poznat ze varime ze srdicka
S těstem se pracovalo výborně, ale chuťově o ničem Nechutnalo to z rodiny nikomu, ani návštěvě.
já bych se chtěla zeptat,jak dlouho se peče štrůdl a na kolik stupňů. děkuji
Ze začátku jsem se hrozně moc bála, protože mi je teprve 15 a s pečením moc zkušenosti nemám :-) Přeci jenom jsem se do něj pustila a tatinek s bratránkem mě pochválili, protože se vážně hrozně moc povedl. Vynikající.
Trochu jsem si to prizpusobil co jsem nasel doma - dal jsem tam mekky tvaroh, misto skorice kokos a cokoladu, ted se to pece tak se na tesim.
Velice chutné, rychlé, jednoduché. Vřele doporučuji!
...me se to testo taky pekne rozpadlo. Asi se nekde stala chybicka :-) Uvidime jestli se to bude dat jist. Asi to vysypu do misky a budem lzickovat, pandz to voni nadherne.
štrůdl se už peče ale nevím co se stalo s tím těstem, protože se mi lámalo.. co stím?
To sa tam fakt dáva pomazánkové maslo? Nemysleli ste margarín???
Opravdu jednoduchý,chutný závin.Dávám 1.
Ahoj, Tomáši...skús to piecť v dobre vyhriatej trúbe...asi okolo 200´C...A uvidíš, keď po chvíli otovríš trúbu, ako si na tom...pridáš, alebo uberieš. Je to takmer vždy individuálne - podľa trúby. Teplota, ktorá sa uvádza v receptoch je skor orientačná záležitosť.Chce to vyskúšať si svoju trúbu,ako peči... Či je múčnik, alebo štrúdľa upečená, zistíš tak, že do koláča pichneš drevenou špajdľou(špejlí) = ak sa na ňu neprilepí cesto, alebo náplň, máš hotovo...:)
Jsem chlap,jak mám udelat strudl. Kdyz nenapísete nakolik stupnu to péct :o( Tomás
tento recept je jednoduchy a vynikajici, misto pomazankoveho masla jsem pridala mekky tvaroh a trochu mleka. Doporucuji vyzkouset. yum.
super, krásně se zpracuje těsto. momentálně jsem též v zahraničí a pom. máslu opravdu odpovídá cream cheese - resp. je to to samé :)
Výborný, jednoduchý štrůdl. Ještě sem jablíčka trochu posypala kokosem, dává to takovou zajímavou chuť. Všichni si moc pochutnali.
Můžu říct že dobrý,nezbylo na druhý den ani drobeček.
Také zařadím do oblíbených receptů, moc mě překvapil
Jedná se opravdu o velice dobrý štrůdl. Příprava je jednoduchá a výsledek skvělý. Všem moc chutnal. Určitě tento recept zařadím mezi své oblíbené.
Tento strudl je opravdu moc dobry a navic jednoduchy.Ziji momentalne v zahranici,kde pomazankove maslo neznaji,takze jsem pouzila neochuceny kremovy syr a vysledek byl super.