Příjemně pikantní směs jablek a křenu vylepšená o trochu hovězího vývaru. Tato dobrota se skvěle hodí třeba k pečenému masu nebo k šunce. Vynikající spojení chutí si jistě ihned zamilujete.
RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Křenová pomazánka
Křenová pochoutka
Vejmrda
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kuřecí prsíčka po provensálsku
Pórková "malovaná" polévka
Vločková pomazánka
Smažené jednohubky
Paprikové (nejen) jehněčí špízy s…
Pivní krkovička z pečícího sáčku
Losos grilovaný na cedrovém prkénku
Svíčková na smetaně podle Richarda…
Grilované brambory s česnekem
Smetanové fleky se zelím
Turecká vejce
Blesková zeleninová polévka
Španělské „španělské ptáčky“…
Hraběnčiny řezy podle časopisu F.O.O…
Snídaňová tortilla
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci
Krémová brokolicová polévka s česnekem