Příjemně pikantní směs jablek a křenu vylepšená o trochu hovězího vývaru. Tato dobrota se skvěle hodí třeba k pečenému masu nebo k šunce. Vynikající spojení chutí si jistě ihned zamilujete.
RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Křenová pomazánka
Křenová pochoutka
Vejmrda
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zelenina v pánvi
Nakládaný bůček
Kuřecí nudličky s kukuřicí a nivou
Houbové karbanátky s mletým masem
Bůček pro správné chlapy
Rösti - smažená nebo pečená příloha
Kuře s brokolicí a hořčičnou omáčkou
Brambory na plechu s bylinkami
Kakaová bábovka s čokoládovou polevou
Kořeněná rýže s tuňákem
Kokosky podle časopisu F.O.O.D.
Ořechy s krémem
Rafaelo kuličky
Florentýnky
Rumové kuličky s kokosem
Vosí hnízda III.
Klasický recept na polevu na perníčky
Nejlepší vaječný likér