Příjemně pikantní směs jablek a křenu vylepšená o trochu hovězího vývaru. Tato dobrota se skvěle hodí třeba k pečenému masu nebo k šunce. Vynikající spojení chutí si jistě ihned zamilujete.
RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Křenová pomazánka
Křenová pochoutka
Vejmrda
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zapečené kuřecí řízečky
Tvarohová pomazánka s tuňákem
Bábovka MARGOT
Houbová polévka II.
Cizrnový salát s rajčaty a chorizem
Slaný koláč z křehkého těsta (quiche)
Pečený Pangasius
Zabaione - Italský desert
Kuřecí prsa s cuketou
Kotlety s rajčaty a bramborami
Polévka z pečených rajčat
Cukeťák z trouby
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Brownies s ostružinovým pyré
Plněné papriky s rajčatovou omáčkou
Zapečená plněná rajčata
Quiche s červenou řepou a sýrem
Vanilkový cheesecake