Příjemně pikantní směs jablek a křenu vylepšená o trochu hovězího vývaru. Tato dobrota se skvěle hodí třeba k pečenému masu nebo k šunce. Vynikající spojení chutí si jistě ihned zamilujete.
RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Křenová pomazánka
Křenová pochoutka
Vejmrda
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Doudlebské vdolky
Grilovaná kořenová zelenina
Mleté maso na žampionech
Dušená mrkev s džusem, bez jíšky
(nejen) Jahodovo-tvarohový dezert z…
Masové závitky (nejen) se zelím
Brambory zapečené (nejen) s mletým…
Bramborovo-fazolový salát
Hovězí karabáček na světlém pivu
Domácí tartiflette (zapečené brambory…
Brokolicová polévka se smetanou
Masové koule s bulgurem a zeleninou
Placky z quinoy
Rychlé bryndzové špecle
Čokoládový pudink
Kuskus s rajčaty a mátou
Polévka z červené čočky
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem