Příjemně pikantní směs jablek a křenu vylepšená o trochu hovězího vývaru. Tato dobrota se skvěle hodí třeba k pečenému masu nebo k šunce. Vynikající spojení chutí si jistě ihned zamilujete.
RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Křenová pomazánka
Křenová pochoutka
Vejmrda
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Buchta nebo bábovka ze šlehačky
Hamburská vepřová kýta
Tatarská pomazánka na topinky
Babeta (buchta)
Kuře na pomerančích
Fenyklová polévka
Něžná pomazánka z mascarpone
Dipy ke grilovanému masu - z červené…
Česneková krkovička na tymiánových…
Ostré řízky z krkovice
Krémová dýňová polévka dle časopisu F…
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou
Mexická tortilla se zelným salátem
Jablkový koláč s drobenkou
Bramboračka s bylinkovými noky
Vanilkový cheesecake