Příjemně pikantní směs jablek a křenu vylepšená o trochu hovězího vývaru. Tato dobrota se skvěle hodí třeba k pečenému masu nebo k šunce. Vynikající spojení chutí si jistě ihned zamilujete.
RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Křenová pomazánka
Křenová pochoutka
Vejmrda
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kynutá bábovka s kakaem
Guláš od mámy
"Wiener Schnitzel" á la šéfkuchař
Třešňový štrúdl s mandlemi
Výborné plněné papriky
Kokosovo-pomerančový koláč
Brokolice pečená s česnekem a citronem
Smetanové fleky se zelím
Thajská polévka
Toskánská polévka
Linecké cukroví krok za krokem
Tradiční vánoční punč
Masarykovo cukroví
Vanilkové rohlíčky VI.
Svařák
Vosí hnízda
Perníčky
Klasický recept na polevu na perníčky