Vynikající, snadný a rychlý koláč, ideální a podzim, využijí se jablka i hrušky!
Výborný,ikdyž po upečení to chce podávat na talířku se lžičkou.Druhý den natáhne drobenka vlhkost a půjde servírovat lépe :-).Pochybuji ale,že se druhého dne dožije :-).Pro lepší manipulaci jsem dno vyložil peč.papírem,který jsem zacvakl do dna formy :-).
Doba pečení je v receptu uvedená ;-) .Ráno jsem dělal do formy 22cm,gramáž jsem si podle toho upravil a pekl jsem cca 30minut,takže čas pečení asi sedí ;-) .Až ochutnáme,tak ohodnotím,podle vůně se zdá,že bude jedlý :-P .
A jak se to pece? Na jak dlouho a na kolik stupnu? :-\ pekla jsem 45 min na 170°C a prislo mi to dlouho. Testo nad jablky se nechtelo propect. A taky se bojim, ze to vubec nepujde nabrat a nejak slusne servirovat, uvdidim zitra.
Výborný koláč!! Nevěřila jsem, že by to mohlo být dobrý a hlavně, že by se to "nějak" spojilo. Ale nedalo mi to a vyzkoušela jsem. A výsledek mě strašně překvapil, koláč je opravdu hrozně dobrý, snědli mi ho málem i s pekáčem! Děkuju za super jednoduchý a přitom výtečný recept!
Už se těším až vyzkouším.