Koláč není špatný, ale ten tuk tam výrazně chybí. Mouku jsem dala hladkou (250g), žitnou (100g) a špaldovou (50g). Má zajímavou chuť :-)
tuk nahrazuje jogurt,ale asi recept nic moc. :-(
My jsme si recept trošku poupravily, ale výsledek je vynikající :-) Jestli můžu poradit, je lepší když si jablka okrájíte a nastrouháte na plátky, posypete skořicovým cukrem a mletými vlašskými ořechy :-* <3
Tento recept je veliice jednoduchy, ted jen čekam nez se mi to dopece ... A myslim si že kdo není hloupi odhadne na kolik se to ma pect:) :-)) :-[ :-P
Kolik asi toho tuku? Jsem v pečení začátečnice, tk to tak nějak ještě neodhadnu ;-)
je opravdu velice spatne napsan, tuk jsem radsi pridala ani neni napsano na kolik a jak dlouho peci...tak by me zajmalo jak ho autorka pece...
Tak tento recept nebudu hodnotit dobře. Jednak při smíchání mouky, vajec a cukru vznikne hudtá hrouda - mysláím, že lepší postup by bylo smíchat cukr, vejce a mléko a pak přidat mouku smíchanou s práškem do pečiva. Při tomto postupu si nejsem jistá, zda je prdopeč dobře "rozptýlen". I to, že tu není žádný tuk mne překvapuje... Buchta byla keclá, těžká, nechutnala nám...
Do těsta se nedává žádný tuk? Jinak recept vypadá dobře a hlavně jednoduše.