Korpus: Množství je na kulatou formu 22-23 cm nebo pekáček 18x26 cm. Použít můžeme i těsto z receptu: Korpus s čokokuličkami.
2
Žloutky vyšleháme s cukrem do pěny, přidáme olej s vodou a mouku s citronovou kůrou a kypřidlem. Dobře promícháme a nakonec zlehka vmícháme i tuhý sníh z bílků.
3
Těsto nalijeme do připravené vymazané a vysypané formy, rovnoměrně uhladíme a dáme péct do předehřáté trouby na 170 °C dorůžova, vyzkoušíme špejlí. Po upečení necháme korpus zchladnout, pak potřeme krémem. Použít můžeme i krém z receptu: Citronový krém s tvarohem.
4
Krém: Máslo vyšleháme s cukry do pěny, přidáme tvaroh, dobře promícháme a nakonec vmícháme i do tuha vyšlehanou smetanu. Krém naneseme na korpus a necháme zchladnout.
5
Ovocné želé: Oloupané a jádřinců zbavené ovoce pokrájíme na kostičky a dáme do hrnce s půllitrem vody, citronovou šťávou a cukrem, přivedeme k varu, přilijeme zbylou vodu, ve které jsme rozmíchali pudink a povaříme dle návodu.
6
Částečně vychladlý pudink naneseme na tvarohový krém, uhladíme a dáme do chladna ztuhnout a proležet nejlépe na 24 hodin.
7
Před podáváním můžeme dozdobit dle vlastní chuti a fantazie.