• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Jablečný chlebíček
Napište svůj komentář k receptu

Jablečný chlebíček

autor: Terki
0.0
moje hodnoceni
4.1
hodnotilo: 8
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: neuvedeno
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Jablečný chlebíček
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 0,50
      hrnek rostlinný olej 0.5 hrnku
    • 3
      ks žloutek
    • moučkový cukr 1 hrnek
    • 6
      lžíce voda
    • 3
      ks jablka větší
    • hladká mouka 1 hrnek
    • hrubá mouka 1 hrnek
    • 1
      balíček kakaový pudink v prášku
    • 1
      lžička prášek do pečiva
    • 3
      ks sníh z bílku
    • ořechy sekané
    • hrozinky
    • 2
      lžíce kakao

Postup přípravy receptu

1
Olej, cukr a žloutky šleháme do pěny, pak přidáme vodu, nahrubo strouhaná jablka, oba druhy mouky, pudingový prášek, lžičku prášku do pečiva, sekané ořechy, rozinky a 2 lžíce kakaa. Nakonec vmícháme sníh. Pečeme ve vymazané a vysypané chlebíčkové formě, zvolna. Ve středně vyhřáté troubě (aby se dobře propeklo - vyzkoušíme špejlí).
2
Po vychladnutí můžeme polít čokoládou nebo jen pocukrovat.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Jablečný chlebíček s čokoládou a rumem

Jablečný chlebíček s čokoládou a rumem

Jablečný chlebíček s brusinkami

Jablečný chlebíček s brusinkami

Biskupský chlebíček s čokoládou II.

Biskupský chlebíček s čokoládou II.

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Lenka | 19. 9. 2007 11:50

    Vcera jsem upekla tento chlebicek, musim ric ze jdu dnes pect znovu, protoze je uz snedeny. Opravdu moc a moc mi chutnal a partnerovi taky. jen jsem do toho dala trosku rumu a skoricovy cukr k jablkam, ktera jsem mela moc kysela. No a na vrch jsem udelala citronovou polevu a mnamka. Jen to peceni je delsi. Pekla jsem to na 150ti stupnich asi hodku. Dekuju za super recept

  • Tereza Martínková | 25. 9. 2006 13:13

    Jsem moc ráda, že vám chutnalo. Hezký den:-)

  • Hospodyňka | 25. 9. 2006 08:53

    Tak tohle můžu vřele doporučit, je to vynikající obměna na kakaovou buchtu s jabkama. Tím, že se to peče ve vyšší (chlebíčkové) formě, to má jinou konzistenci, njení to žádná dusivka. Fakt dobré!

  • Jana z VM | 25. 9. 2006 07:12

    Chlebíček jsem upekla v sobotu a v neděli si ho vzal mladší syn celý s sebou na koleje. Ale stačila jsem ochutnat a musím říct, že je výborný !! Rozinky jsem nedávala, místo nich trochu kokosu, ale to nevadilo. Je vláčný, lehce navinulý od jablek a voňavý kakaem a kakaovým pudingem (dala jsem čokoládový dr. Oetker, který je nejkvalitnější).Děkuji za výborný recept, mám zase inspiraci, co synům s sebou na koleje.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Sladká jídla
Pokrmy Sladké Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hladká mouka Hrozinky Hrubá mouka Jablka Kakao Kakaový pudink v prášku Moučkový cukr Ořechy Prášek do pečiva Rostlinný olej Sníh z bílku Voda Žloutek
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Vepřová roláda se zeleninovou náplní

Vepřová roláda se zeleninovou náplní

Rybí polévka II.

Rybí polévka II.

Bůček pro správné chlapy

Bůček pro správné chlapy

Malinovo-jahodové muffiny

Malinovo-jahodové muffiny

Bílá vosí hnízda (marcipánová chuť)

Bílá vosí hnízda (marcipánová chuť)

Slaný dort I

Slaný dort I

Domácí čokoládová zmrzlina

Domácí čokoládová zmrzlina

Květákové makarony

Květákové makarony

Krémová houbová polévka

Krémová houbová polévka

Doporučujeme

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

136
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
29
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Asijské nudle s…
22
Guláš s hráškem
Guláš s hráškem
19
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…
17
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka

Zajímavé články

Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým vám vydrží až do jara
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým…
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez lepku a s minimem kalorií!
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez…
Pěkně vypečené brambory: Vyzkoušejte 20 nejlepších receptů z trouby pro celou rodinu
Pěkně vypečené brambory: Vyzkoušejte 20…
Od pondělí do pátku: Podzimní recepty, které připravíte za půl hodiny
Od pondělí do pátku: Podzimní recepty, které…
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá cukrárny po celém světě
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá…
AHA.cz Polívka po mozkové příhodě: Hrozí trvalé následky?

Polívka po mozkové příhodě: Hrozí trvalé následky?

Mimibazar Šetrná pomoc při rýmě: Naučte děti smrkat a sáhněte po homeopatikách

Šetrná pomoc při rýmě: Naučte děti smrkat a sáhněte po homeopatikách

Dáma.cz Povislé paže: Co je způsobuje a jak s tím bojovat?

Povislé paže: Co je způsobuje a jak s tím bojovat?

Blesk pro ženy Podzimní barvy podle Ani Geislerové: Proč v jejím podání nejsou nuda?

Podzimní barvy podle Ani Geislerové: Proč v jejím podání nejsou nuda?

Ženy.cz Ústní wellness rozzáří váš úsměv. Navíc podpoří zdraví celého těla i duševní pohodu

Ústní wellness rozzáří váš úsměv. Navíc podpoří zdraví celého těla i duševní pohodu

Blesk.cz Nečekaná smrt Diane Keatonové (†79) odhalila její bohatství: Miliardové dědictví!

Nečekaná smrt Diane Keatonové (†79) odhalila její bohatství: Miliardové dědictví!

SportRevue.cz FOTO, VIDEO: Paige Spiranac - nejrajcovnější golfistka světa žhaví Instagram

FOTO, VIDEO: Paige Spiranac - nejrajcovnější golfistka světa žhaví Instagram

Maminka.cz Neuvěřitelné: Tahle supermáma porodila 12 dětí během 12 let. Učí je doma a ještě se stará o farmu plnou zvířat

Neuvěřitelné: Tahle supermáma porodila 12 dětí během 12 let. Učí je doma a ještě se stará o farmu plnou zvířat

Blesk Horoskopy Tarotskop na říjen: Na Váhy toho bude moc, Střelci se vrhnou do dobrodružství a Býky čeká láska

Tarotskop na říjen: Na Váhy toho bude moc, Střelci se vrhnou do dobrodružství a Býky čeká láska

  • Recepty.cz
  • Jablečný chlebíček
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact