Celá vejce a cukr utřeme do pěny, přidáme ostatní suroviny. Nakonec vmícháme prášek do pečiva. Pečeme dozlatova.
2
Já peču v porcelánové koláčové formě, kde se nemusí vysypávat moukou, stačí pouze vymastit tukem. Pokud budete péci na obyčejném plechu je lepší vymastit tukem a vysypat moukou. Koláč je velice rychlý a po upečení vláčný, není suchý a může se péct i v dortové formě a zdobit šlehačkou.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Kuchařka on-line
|14. 7. 2005 10:54
Autorce jsem napsala e-mail, určitě se ozve a pojem objasní.
Jana z VM
|14. 7. 2005 10:49
Já si taky myslím, že není od věci vědět, co to znamená. Zřejmě je autokra z Golčova Jeníkova, nebo je odtud recept. Myslím, že to určitě není blbost...
Jana Tichá
|14. 7. 2005 09:13
Cukr práškový nebo pískový nebo je to jedno? P.S.anonyme - až tenhle recept dám dál, každý normální člověk se zeptá co je GJ!
Anonym
|14. 7. 2005 09:02
Nevím, jestli je tak podstatné rozebírat co to je GJ! Raději vyzkoušejte recept a nezabývejte se blbostmi, ty nikoho nezajímají!