Včera jsem vyzkoušela, musela jsem se krotit, abych muffiny sama všechny nejsnědla!! Vynikající!! Chutnaly všem :-)
Muffinky výborné, vláčné. Pekla jsem zhruba půl hodiny (asi na 180°C), bála jsem se, aby byly dobře propečené. Určitě je ještě někdy udělám!!! ;-)
Jak dlouhou dobu vám to zabralo? mě asi věčnost, ale výsledek stojí za to! :-)) ;-)
Jak dlouhou dobu vám to zabralo? mě asi věčnost, ale výsledek stojí za to! :-)) ;-)
Jak dlouhou dobu vám to zabralo? mě asi věčnost, ale výsledek stojí za to! :-)) ;-)
Jak dlouhou dobu vám to zabralo? mě asi věčnost, ale výsledek stojí za to! :-)) ;-)
Jak dlouhou dobu vám to zabralo? mě asi věčnost, ale výsledek stojí za to! :-)) ;-)
Jak dlouhou dobu vám to zabralo? mě asi věčnost, ale výsledek stojí za to! :-)) ;-)
Jak dlouhou dobu vám to zabralo? mě asi věčnost, ale výsledek stojí za to! :-)) ;-)
Teda musím říct, že jsou moc dobré, tvaroh se mi sice nějak zázračně "rozpustil" do těsta, ale na chuti jim to neubralo a celá rodina se na ně vrhla:)
A to proc, jsou skvele. Nechapu proc bych mel srovnavat svetle muffiny s cokoladovymi...
Absolutni katastrofa...Doporucuji vyzkouset cokoladovo bananove muffiny a srovnat s temato!!!
Už je mám v troubě. Dala jsem tam ještě kandované ovoce( kvůli prckovi), tak jsem zvědavá, ale vypadají lákavě. :-)
Jsou fakt dobré, takové vlhké. Možná jsem dala trochu víc jablek, měla jsem malá. Vůbec to nevadilo. <:-)
Tak dnes jsem je dělala a jsou supr.přesně podle mého gusta.Hlavně šťavnaté.Ale příště dám méně cukru. :-*
Taktéž jsme pekli z celozrnné mouky, třtinového cukru a do náplně místo cukru přidali med :) Byly vynikající! :) <3 <:-)
nejlepší muffiny, jaké jsem kdy jedla. těsto je díky jablkům krásně vláčné a ten tvaroh k tomu, mm:) přesně podle mého gusta. jen jsem je dělala z celozrnné mouky.:)