![Jablečná / hrušková buchta (nejen) z remosky Jablečná / hrušková buchta (nejen) z remosky](https://ms3.ostium.cz/instance/web-recepty/j0ziLGUN/h222w297t.jpg)
Znám, ale místo mléka dávám buď kefír, podmáslí nebo kysanou smetanu, je to výborný a rychlý moučník. Dá se připravit s různými přísadami a na hodně způsobů , např. skořice, čerstvé ovoce a posypka nebo s perníkovým kořením a medem. Vždycky chutná skvěle a díky jablíčkům je vláčný. Má jednu chybu - je hned snědený!
Zkoušela jsem,velice dobré a lehké,dávám 1
Taky dělávám,jen těsto.mám trochu jiné-ale vyjde to asi na stejno-já to mám na hrnky.Recept jsem dávala pod názvem Jablkový koláč s čokoládou-je rychlý a výborný.