• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Grilování & BBQ Džemy a marmelády
  • Recepty.cz
  • Jablečná přesnídávka z papiňáku
Napište svůj komentář k receptu

Jablečná přesnídávka z papiňáku

autor: cubr
0.0
moje hodnoceni
4.8
hodnotilo: 16
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Jablečná přesnídávka z papiňáku
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 2
      kg jablka oloupaná
    • 4
      dl voda
    • 1
      ks puding

Postup přípravy receptu

1
Oloupaná jablka dáme do papiňáku, zalijeme vodou, uzavřeme a vaříme od doby varu 25-30 minut.
2
Počkáme až vyjde pára, otevřeme a vlijeme pudink rozmíchaný v trošce vody a ještě tak 10 minut prováříme a mícháme.
3
Nemixujeme. Horké nalijeme do sklenic uzavřeme Omnia víčky a na 5-10 minut otočíme. Není třeba sterilovat.
4
Můžeme podávat v pohárech 1/2 na 1/2 s bílým jogurem a dle fantazie ozdobit čokoládou, ořechy, rozinkami atp.
5
Poznámka: nedávám úmyslně cukr, ale kdo chce může si dle chuti osladit třeba dodatečně medem nebo cukrem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Jablečná přesnídávka

Jablečná přesnídávka

Jablečná přesnídávka (pyré)

Jablečná přesnídávka (pyré)

Oběd z papiňáku

Oběd z papiňáku

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • zaneta | 26. 3. 2015 17:21

    Prave jsem ji dodelala a chutna me i moji dceri vubec nebylo potreba ji osladit je uzasna. :-[

  • syza | 11. 10. 2014 22:04

    Ano, může se dávat miminku, ale doporučuji sterilizovat, ač zde autorka uvádí, že není třeba. Já je dělám již léta (s pudinkem), sterilizuji je při 80st., 30 min. a vidrží, pokud se nesní i dva roky.......... :-)

  • LLenkaa | 6. 2. 2013 16:25

    Přesnídávka po uvaření výborná, ale má to háček!! Dělala jsem s pudinkem i bez a všechny, kam jsem pudink přidala, ta mi po čtyřech měsících zplesnivěly, tak s pudinkem již nikdy!!!

  • vágenknecht | 5. 1. 2013 22:26

    muj recept je caj pridate list rymovniku a date ho teplej do hrnku je dobrej na tlak a astma rymovnik je bylina vakt leci mudr jirí vágenknecht poradna praha 3 svermova cislo na nej je 758986321 volejte :-) :-D :'( :-|

  • Lukrezie | 30. 9. 2011 22:09

    Výborná. Snadná příprava.

  • Hana Juráková | 10. 8. 2009 10:57

    Chci se zeptat, jak dlouho zavařenina vydrží a jestli ji můžu dávat mimnku při dokrmování? Diky Hanka

  • Tomas Novotny | 4. 8. 2009 18:27

    Právě doděláno a musím říct že je vynikající moje první přesnídávka trochu upravená jablka a merunky.

  • lenak | 22. 11. 2007 19:29

    Věruško dík nerada lítám pro sklenice do sklepa, když mi chybí, ze 4. poschodí do suterénu. Nikdy mi nepřebívájí , ale vždy chybí. A to pokaždé beru nějakou navíc.

  • Věra z Dc | 22. 11. 2007 14:06

    Takže....mám 6l papiňák do toho dám tolik jablek kolik se vejde, když se jablíčka udusí mám asi 1/2 hrnce a z toho mám tak 4 a 1/2 0,7 l sklenice.

  • Jana Pátková | 22. 11. 2007 11:54

    Kolik sklenic ? Podle mého 0,7 asi 2 - 3 kousky, a pokud menší - tak si je nachystám a potom to tam strkám a když není co, je konec ? Ze 2kg toho nebude moc, ale raději menší sklenice, mě osobně se to vyplácí, zase pokud budou přesnídávkové tak více skleniček, pokud větší tak méně,ono to opravdu přesně nelze odhadnout. Ale věřím, že se trefíte, a co zůstane - no tak hned likviduji pusou. Tak přeji úspěch, já už to vařím.

  • Anonym | 22. 11. 2007 11:05

    Vyzkouším, jo a kolik sklenic si mám připravit na tohle mnozství.

  • Jana Pátková | 22. 11. 2007 10:42

    Takže jdeme na to, jablíčka nám moučkovatí a tento receptík vypadá náramně jednoduše.Jo a paní Věrko, pokud se nepletu, tak jste tady moc dlouho nebyla i když Vaše recepty nám zde "kolují" stále, vítám Vás a podělte se o další dobroty.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Zavařování & nakládání
Ostatní Zavařování a nakládání Pro děti Dopolední svačina Svačina Zavařování Děti Levně Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Jablka Puding Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Perník II.

Perník II.

Plněné smažené brambory

Plněné smažené brambory

Zapečená kuřecí prsa

Zapečená kuřecí prsa

Medovník s čokoládou

Medovník s čokoládou

Luxusní vepřový jazyk s domácím knedlíčkem

Luxusní vepřový jazyk s domácím…

Palačinkový koláč s jablky a pudinkem

Palačinkový koláč s jablky a pudinkem

Holubce v bešamelu - plněné zelné listy

Holubce v bešamelu - plněné zelné…

Kávovo-ořechová roláda

Kávovo-ořechová roláda

Bylinkové vepřové s bramborem a žampiony

Bylinkové vepřové s bramborem a…

Doporučujeme

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

45 minut
Meruňkový kompot

Meruňkový kompot

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

45 minut
Masové špízy s bramborami

Masové špízy s bramborami

60 minut
Rybízová bábovka

Rybízová bábovka

45 minut
Pikantní čatní z meruněk

Pikantní čatní z meruněk

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

Poslední sledované recepty

55
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
45
Čočkové placičky ala bramboráčky
Čočkové placičky ala…
25
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…
25
Domácí šťáva z josty
Domácí šťáva z josty
22
Pečená pražma s mangovou salsou
Pečená pražma s mangovou…

Zajímavé články

Nepotřebujeme ji, ale chceme! Růžová kabelka na bagety baví Instagram
Nepotřebujeme ji, ale chceme! Růžová kabelka na…
Nakládané okurky podle hvězd: Zkuste recept Evy Pilarové nebo Jiřiny Šejbalové
Nakládané okurky podle hvězd: Zkuste recept Evy…
9 superpotravin pro ženy 50+: Jezte je pravidelně a vaše tělo vám poděkuje
9 superpotravin pro ženy 50+: Jezte je pravidelně…
Vařte jako babička! 10 nejlepších letních jídel, která vám připomenou prázdniny na venkově
Vařte jako babička! 10 nejlepších letních jídel,…
Od pondělí do pátku: 5 nejlepších pomazánek, které oceníte nejen o letních prázdninách
Od pondělí do pátku: 5 nejlepších pomazánek,…
AHA.cz Nemluvná Bydžovská se odvázala: Otevřeně o chlastu a sexu

Nemluvná Bydžovská se odvázala: Otevřeně o chlastu a sexu

Mimibazar Řecko okouzlí každého cestovatele. Nabídne odpočinek, poznání i skvělou kuchyni

Řecko okouzlí každého cestovatele. Nabídne odpočinek, poznání i skvělou kuchyni

Dáma.cz 5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

Blesk pro ženy Nejstylovější denní looky z kolonády: Excelovala Pořízková, Peštová i Pauhofová

Nejstylovější denní looky z kolonády: Excelovala Pořízková, Peštová i Pauhofová

Ženy.cz Jste neustále bez energie? Bacha na čtyři typy lidí, co vás tajně vysávají

Jste neustále bez energie? Bacha na čtyři typy lidí, co vás tajně vysávají

Blesk.cz Prestižní CarTec party ve Varech: Rozzáření Chladovi a »recyklovaná« Dragounová

Prestižní CarTec party ve Varech: Rozzáření Chladovi a »recyklovaná« Dragounová

SportRevue.cz 35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

Maminka.cz Táta pěti dětí se dozvěděl, že čtyři z nich nejsou jeho vlastní. Mám je rád všechny, ale dědit bude jen 'moje krev', říká

Táta pěti dětí se dozvěděl, že čtyři z nich nejsou jeho vlastní. Mám je rád všechny, ale dědit bude jen 'moje krev', říká

Blesk Horoskopy Vědma Helen Stanku: Opustit manželku kvůli milence? Nejčastější dotaz k výkladu karet

Vědma Helen Stanku: Opustit manželku kvůli milence? Nejčastější dotaz k výkladu karet

Další doporučené recepty:

Jablečná omeleta
Jablečná omeleta
Jablečná přesnídávka
Jablečná přesnídávka
Jablečná přesnídávka (pyré)
Jablečná přesnídávka (pyré)
Jablečná roláda s tvarohem
Jablečná roláda s tvarohem
Jablečňáky s perníkem podle Ládi Hrušky (knedlíky)
Jablečňáky s perníkem podle Ládi Hrušky…
Jablečné (mini) palačinky
Jablečné (mini) palačinky
  • Recepty.cz
  • Jablečná přesnídávka z papiňáku
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact