Prave jsem ji dodelala a chutna me i moji dceri vubec nebylo potreba ji osladit je uzasna. :-[
Ano, může se dávat miminku, ale doporučuji sterilizovat, ač zde autorka uvádí, že není třeba. Já je dělám již léta (s pudinkem), sterilizuji je při 80st., 30 min. a vidrží, pokud se nesní i dva roky.......... :-)
Přesnídávka po uvaření výborná, ale má to háček!! Dělala jsem s pudinkem i bez a všechny, kam jsem pudink přidala, ta mi po čtyřech měsících zplesnivěly, tak s pudinkem již nikdy!!!
muj recept je caj pridate list rymovniku a date ho teplej do hrnku je dobrej na tlak a astma rymovnik je bylina vakt leci mudr jirí vágenknecht poradna praha 3 svermova cislo na nej je 758986321 volejte :-) :-D :'( :-|
Výborná. Snadná příprava.
Chci se zeptat, jak dlouho zavařenina vydrží a jestli ji můžu dávat mimnku při dokrmování? Diky Hanka
Právě doděláno a musím říct že je vynikající moje první přesnídávka trochu upravená jablka a merunky.
Věruško dík nerada lítám pro sklenice do sklepa, když mi chybí, ze 4. poschodí do suterénu. Nikdy mi nepřebívájí , ale vždy chybí. A to pokaždé beru nějakou navíc.
Takže....mám 6l papiňák do toho dám tolik jablek kolik se vejde, když se jablíčka udusí mám asi 1/2 hrnce a z toho mám tak 4 a 1/2 0,7 l sklenice.
Kolik sklenic ? Podle mého 0,7 asi 2 - 3 kousky, a pokud menší - tak si je nachystám a potom to tam strkám a když není co, je konec ? Ze 2kg toho nebude moc, ale raději menší sklenice, mě osobně se to vyplácí, zase pokud budou přesnídávkové tak více skleniček, pokud větší tak méně,ono to opravdu přesně nelze odhadnout. Ale věřím, že se trefíte, a co zůstane - no tak hned likviduji pusou. Tak přeji úspěch, já už to vařím.
Vyzkouším, jo a kolik sklenic si mám připravit na tohle mnozství.
Takže jdeme na to, jablíčka nám moučkovatí a tento receptík vypadá náramně jednoduše.Jo a paní Věrko, pokud se nepletu, tak jste tady moc dlouho nebyla i když Vaše recepty nám zde "kolují" stále, vítám Vás a podělte se o další dobroty.