• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Jablečná přesnídávka (pyré)
Napište svůj komentář k receptu

Jablečná přesnídávka (pyré)

autor: Werulínka
0.0
moje hodnoceni
3.8
hodnotilo: 6
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Jablečná přesnídávka (pyré)
Jablečná přesnídávka (pyré)
Jablečná přesnídávka (pyré)
Jablečná přesnídávka (pyré)
Jablečná přesnídávka (pyré)
Jablečná přesnídávka (pyré)
Jablečná přesnídávka (pyré)
Jablečná přesnídávka (pyré)
6fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 0,10
      l cukr krystal (což jsou asi dvě větší štamprle, ale každý podle chuti)
    • 2
      ks vanilkový cukr
    • 0,50
      l voda (postupem času doléváme)
    • 22
      ks jablka (já osobně použila malinová jablíčka ze zahrady)
    • vanilkový pudink polovina balíčku

Postup přípravy receptu

1
Prvně si jablka oškrábeme a odstraníme jádřince. Poté je nakrájíme na menší kousky, aby se rychleji a lépe rozvařila. Strčíme je do hrnce a podlijeme trochou horké převařené vody. Zaklopíme pokličkou a necháme chvilku povařit.
2
Když se nám jablka zdají měkká, rozmačkáme je nejlépe dřevěnou špachtlí. Za občasného míchání provařujeme, dokud se jablka nerozvaří tak, aby tam bylo minumum kousků.
3
Teď je čas ochutnávat a sladit! Nejprve pro vůni a jemnější chuť vsypeme 2 balíčky vanilkového cukru a pořádně rozmícháme. Poté přidáme i cukr krystal. Pokud nechcete sladit, nemusíte, nebo naopak si můžete jablka osladit více. Důležité je ochutnávat, dokud se vám chuť nebude zdát přijatelná.
4
Opět pořádně promícháme a jemným posypem přidáváme vanilkový pudink. Vše důkladně zamícháme a necháme na mírné teplotě vařit na sporáku. (Pozor, když přesnídávka bublá, tak prská!)
5
Když je přesnídávka dovařená, necháme ji chvíli stát, než si připravíme skleničky. Skleničky před plněním propláchněte teplou vodou, zamezí se tak prasknutí. Když máme skleničky naplněné, pořádně je zavřeme a 20 minut sterilujeme. Po sterilaci je lepší nechat skleničky s přesnídávkou přes noc zakryté hadrem.
6
Dobrou chuť. ;-)
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Jablečná přesnídávka z papiňáku

Jablečná přesnídávka z papiňáku

Jablečná přesnídávka

Jablečná přesnídávka

Přesnídávka s ovocem a cuketou

Přesnídávka s ovocem a cuketou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Zavařování & nakládání
Zdravě i chutně Ostatní Ovoce Zavařování a nakládání Pro děti Snídaně Dopolední svačina Svačina Pozdní večeře Vaření Zavařování Děti Vegetariáni Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr krystal Jablka Vanilkový cukr Vanilkový pudink Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Vepřová pečeně s kůrčičkou

Vepřová pečeně s kůrčičkou

Hlávkový míchaný salát s tuňákem

Hlávkový míchaný salát s tuňákem

Poleva z "ledových kaštanů"

Poleva z "ledových kaštanů"

Kuřecí závitky s nivou

Kuřecí závitky s nivou

Rybízový dort s tvarohem

Rybízový dort s tvarohem

Povidlové kapsičky

Povidlové kapsičky

Chřestová polévka II.

Chřestová polévka II.

Cottage sardinky - pomazánka

Cottage sardinky - pomazánka

Smoothie z červené řepy

Smoothie z červené řepy

Doporučujeme

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

120 minut
Pikantní pečený bůček

Pikantní pečený bůček

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

40 minut
Hrnková dýňová roláda

Hrnková dýňová roláda

Křížaly - sušená jablka

Křížaly - sušená jablka

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

136
Gnocchi se zelím a mletým masem
Gnocchi se zelím a…
81
Kuskus se zeleninou a tuňákem
Kuskus se zeleninou a…
41
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami
Zapečené těstoviny se…
35
Houbové rizito (rýže) po našem
Houbové rizito (rýže) po…
34
Jednoduchá fazolková polévka
Jednoduchá fazolková…

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní podzimu
Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní…
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a rady, aby dětem chutnaly a neskončily v koši
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a…
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu malované a ještě si na nich pochutnáte!
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu…
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát, usmažte je nebo z nich udělejte kečup
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát…
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
AHA.cz Všechno vzhůru nohama: Pravda o vztahu Adamczykových

Všechno vzhůru nohama: Pravda o vztahu Adamczykových

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz 10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

Blesk pro ženy Jak roztáhnout příliš úzké džíny? Vyzkoušejte osvědčené triky

Jak roztáhnout příliš úzké džíny? Vyzkoušejte osvědčené triky

Ženy.cz „Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

„Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

Blesk.cz Konvičková, Bagárová a Bendig: Přiznali toxické vztahy!

Konvičková, Bagárová a Bendig: Přiznali toxické vztahy!

SportRevue.cz FOTO, VIDEO: Paige Spiranac - nejrajcovnější golfistka světa žhaví Instagram

FOTO, VIDEO: Paige Spiranac - nejrajcovnější golfistka světa žhaví Instagram

Maminka.cz Má spinální atrofii, je na vozíku, ale přesto se stala matkou. 'Lidé nechápali, proč nejdu na potrat,' diví se statečná Alex

Má spinální atrofii, je na vozíku, ale přesto se stala matkou. 'Lidé nechápali, proč nejdu na potrat,' diví se statečná Alex

Blesk Horoskopy Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

Další doporučené recepty:

Jablečná Nutela
Jablečná Nutela
Jablečná omeleta
Jablečná omeleta
Jablečná přesnídávka
Jablečná přesnídávka
Jablečná přesnídávka z papiňáku
Jablečná přesnídávka z papiňáku
Jablečná roláda s tvarohem
Jablečná roláda s tvarohem
Jablečňáky s perníkem podle Ládi Hrušky (knedlíky)
Jablečňáky s perníkem podle Ládi Hrušky…
  • Recepty.cz
  • Jablečná přesnídávka (pyré)
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact