Oloupaná jablka nakrájíme na plátky, přidáme trochu vody, citronovou šťávu, máslo, cukr a uvaříme na kaši. Pudinkový prášek rozmícháme v mléce se žloutky a vlijeme do kaše. Necháme přejít varem a nakonec vmícháme tuhý sníh z bílků.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
martina
|29. 6. 2007 07:35
ja delá podobný pudink ktery prokládam do formy spolu s jablky
MAREK BOHAC
|23. 5. 2007 20:56
VELMI DOBRE ALE MOC SLADKE : )
Jana
|1. 10. 2006 10:51
Myslím,že vmíchat sníh se má až po částečném vychladnutí,pak se směs nesrazí.Ale na mě je těch 30 dkg cukru hrozně moc.
Vika která moc nevaří
|29. 9. 2006 17:08
Poraďte, prosím, někdo, kdy se má ten sníh vmíchat. Já ho tam vmíchala hned když směs vařila a nechala vše povařit - nemám ráda syrová vejce. No ale sníh se jakoby zdrcnul - ve finále to sice nevypadá dobře, ale chutná to sladce - možná až moc :o)
Anonym
|30. 7. 2006 21:24
Paní Kovářová, než tam dám ten sníh, tak se ta směs musí nechat vychladit asi, že ano?Děkuji Miša
Marie Svobodová
|13. 10. 2005 21:21
Hodně jsem dělávala, když byli klucii malíí. Jablka strouhám na jemném struhadle, ne na plátky je to pak jemnější a ještě vychladit. Nemá chybu.
Věra
|11. 10. 2005 11:37
Vynikající, doporučuji takto zpracovat padaná jablíčka