ja delá podobný pudink ktery prokládam do formy spolu s jablky
VELMI DOBRE ALE MOC SLADKE : )
Myslím,že vmíchat sníh se má až po částečném vychladnutí,pak se směs nesrazí.Ale na mě je těch 30 dkg cukru hrozně moc.
Poraďte, prosím, někdo, kdy se má ten sníh vmíchat. Já ho tam vmíchala hned když směs vařila a nechala vše povařit - nemám ráda syrová vejce. No ale sníh se jakoby zdrcnul - ve finále to sice nevypadá dobře, ale chutná to sladce - možná až moc :o)
Paní Kovářová, než tam dám ten sníh, tak se ta směs musí nechat vychladit asi, že ano?Děkuji Miša
Hodně jsem dělávala, když byli klucii malíí. Jablka strouhám na jemném struhadle, ne na plátky je to pak jemnější a ještě vychladit. Nemá chybu.
Vynikající, doporučuji takto zpracovat padaná jablíčka