• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Jablečná pěna z pudinku
Napište svůj komentář k receptu

Jablečná pěna z pudinku

autor: Ladia
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Jablečná pěna z pudinku
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      kg jablka
    • 4
      lžíce citronová šťáva
    • 4
      lžíce máslo
    • 500
      ml mléko
    • 1
      ks vanilkový pudink
    • 300
      g cukr
    • 4
      ks vejce

Postup přípravy receptu

1
Oloupaná jablka nakrájíme na plátky, přidáme trochu vody, citronovou šťávu, máslo, cukr a uvaříme na kaši. Pudinkový prášek rozmícháme v mléce se žloutky a vlijeme do kaše. Necháme přejít varem a nakonec vmícháme tuhý sníh z bílků.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kuličky z pudinku bez vaření

Kuličky z pudinku bez vaření

Řezy z pudinku

Řezy z pudinku

Čokoládová tofu pěna II.

Čokoládová tofu pěna II.

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • martina | 29. 6. 2007 07:35

    ja delá podobný pudink ktery prokládam do formy spolu s jablky

  • MAREK BOHAC | 23. 5. 2007 20:56

    VELMI DOBRE ALE MOC SLADKE : )

  • Jana | 1. 10. 2006 10:51

    Myslím,že vmíchat sníh se má až po částečném vychladnutí,pak se směs nesrazí.Ale na mě je těch 30 dkg cukru hrozně moc.

  • Vika která moc nevaří | 29. 9. 2006 17:08

    Poraďte, prosím, někdo, kdy se má ten sníh vmíchat. Já ho tam vmíchala hned když směs vařila a nechala vše povařit - nemám ráda syrová vejce. No ale sníh se jakoby zdrcnul - ve finále to sice nevypadá dobře, ale chutná to sladce - možná až moc :o)

  • Anonym | 30. 7. 2006 21:24

    Paní Kovářová, než tam dám ten sníh, tak se ta směs musí nechat vychladit asi, že ano?Děkuji Miša

  • Marie Svobodová | 13. 10. 2005 21:21

    Hodně jsem dělávala, když byli klucii malíí. Jablka strouhám na jemném struhadle, ne na plátky je to pak jemnější a ještě vychladit. Nemá chybu.

  • Věra | 11. 10. 2005 11:37

    Vynikající, doporučuji takto zpracovat padaná jablíčka

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Ostatní Pro děti Dopolední svačina Svačina Pozdní večeře Děti Vegetariáni Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Citronová šťáva Cukr Jablka Máslo Mléko Vanilkový pudink Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Velikonoční nádivka

Velikonoční nádivka

Luxus řez

Luxus řez

Jarní salát - vitamínová bomba

Jarní salát - vitamínová bomba

Květáková polévka + obalovaný květák

Květáková polévka + obalovaný květák

Utopenci podle mě

Utopenci podle mě

Bruselské hovězí - minutka

Bruselské hovězí - minutka

Alsaský jablečný koláč

Alsaský jablečný koláč

Dušený listový špenát na špeku (slanině)

Dušený listový špenát na špeku …

Hovězí karabáček na světlém pivu

Hovězí karabáček na světlém pivu

Doporučujeme

30 minut
Mexický hrnec s rýží

Mexický hrnec s rýží

55 minut
Švestkové knedlíky z bramborového těsta

Švestkové knedlíky z bramborového…

20 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

Domácí kečup

Domácí kečup

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Poslední sledované recepty

121
Dýňová tortila
Dýňová tortila
104
Máslové řízky
Máslové řízky
79
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
27
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
26
Kynutý knedlík z mikrovlnky
Kynutý knedlík z…

Zajímavé články

Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát, září jako duha a je doslova nabitý živinami
Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát,…
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři suroviny!
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři…
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které připravíte do půl hodiny
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které…
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na recepty pro zoufalé babičky
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na…
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch se starou technikou zdobení dortů
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch…
AHA.cz 5 let po smrti Hany Krampolové (†59): O její hrob se nikdo nestará

5 let po smrti Hany Krampolové (†59): O její hrob se nikdo nestará

Mimibazar Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Dáma.cz Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Look Jany Plodkové do chladného léta: Omladí, zeštíhlí a sluší každé věkové kategorii

Look Jany Plodkové do chladného léta: Omladí, zeštíhlí a sluší každé věkové kategorii

Ženy.cz Sex po 40: Unavená, ztracená, nebo právě na startovní čáře?

Sex po 40: Unavená, ztracená, nebo právě na startovní čáře?

Blesk.cz Blonďatá fanynka ukázala snímky z dovolené: Romantika s Miraiem!

Blonďatá fanynka ukázala snímky z dovolené: Romantika s Miraiem!

SportRevue.cz Budou tu navždy? 10 rekordů z historie NHL, které už (zřejmě) nikdy nikdo nepřekoná

Budou tu navždy? 10 rekordů z historie NHL, které už (zřejmě) nikdy nikdo nepřekoná

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy 5 nejvíce empatických znamení zvěrokruhu: Kdo nemyslí jen na sebe a umí se vcítit do druhých?

5 nejvíce empatických znamení zvěrokruhu: Kdo nemyslí jen na sebe a umí se vcítit do druhých?

  • Recepty.cz
  • Jablečná pěna z pudinku
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact