• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Jablečná Nutela
Napište svůj komentář k receptu

Jablečná Nutela

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.8
hodnotilo: 12
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Jablečná Nutela
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 3
      kg jablka
    • 1
      kg cukr krystal
    • 200
      g čokoláda na vaření
    • 200
      g kakao

Postup přípravy receptu

1
Oloupaná, nakrájená jablka bez jadřinců pomeleme a dáme vařit s cukrem. Do horké směsi přidáme na kousky nalámanou čokoládu a kakao.
2
Dobře promícháme a plníme do malých sklenic. Sterilujeme 20 minut při 80 °C.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Švestková nutela

Švestková nutela

Nutela (DUKAN)

Nutela (DUKAN)

Jablečná přesnídávka (pyré)

Jablečná přesnídávka (pyré)

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Delarue
    Delarue | 15. 11. 2012 17:30

    zajímavé s temi jablíčky, plním s ní domácí croasany :-)

  • MJG | 16. 9. 2011 10:53

    VCERA JSEM UVARILA PODLE RECEPTU P.TEREZKY, NENI TO SICE NUTELA, ALE JE TO DOBRE. SYN TO POCHVALOVAL. <:-)

  • Rafan z Milejovic | 10. 1. 2011 14:15

    Paní Novotná jen vypadá opravdu jen vypadá !!!! ;-)

  • Vojta Toušek | 10. 1. 2011 14:13

    Drž klapajznu miluju tuhle pomazánku :)

  • rafan | 10. 1. 2011 14:09

    no asi bych to nejed vypadá to jako kajda říkal to i tomáš fiala a adam vondřička

  • ztracenka
    ztracenka | 9. 11. 2010 16:44

    Před chvílí jsem dodělala další dávku této nutely. Je vynikající a po první várce se u nás jen zaprášilo :-D :-D Tentokrát jsem dělal recept podle p. Terezky a řekla bych, že je ještě chutnější.... doufám, že mi zůstane alespoň jedna sklenička na vánoční dobrůtky O:-)

  • Kristýna Novotná | 31. 10. 2009 16:52

    Odzkoušela jsem recept paní Terezy J. a rovnou z dvojité dávky. No je toho nějako moc, ale ono se to určitě sní. Při vaření jsem ochutnávala a bylo to velmi dobré, zavařené jsem to ještě nechutnala, ale určitě to na chuti neztratilo :)

  • Tereza J. | 23. 9. 2009 20:29

    Ani sa už nepamätám, že k tomu som vložila foto :)))) Jirko, robím to roky a bez pudingu, načo puding ? Na jablkovú nutelu dávam 2 kg jabĺk, 500 g kryštálového cukru, 1 vanilkový cukor, 100 g kakaa, 50 g čokolády na varenie. Všetko rozvarím, rozmixujem a krátko vysterilizujem.

  • recepty 73 | 22. 9. 2009 18:41

    ...bez pudinku?Jiří

  • Helena K. | 16. 1. 2008 16:06

    Dnes jsem poprvé dělala jablečnou nutelu a musím říct,že je skvělá.Moc jsem důvěru neměla,ale jsem překvapená.Dala jsem jen 3/4 kg cukru,asi 1/2 l vody,3 kakaové a 2 vanilkové pudinky,rovněž rozmíchané s kakaem v 1/2 l vody.jinak stejně.Po rozvaření jsem jablka rozmixovala pak přidala ostatní a ještě chvíli povařila.Naplnila do předehřátých skleniček a obrátila na 10 min.dnem vzhůru,takže bez sterilizace.Dělám tak i džemy.

  • Markéta Novotná | 7. 1. 2007 19:41

    Jako nutela to chutná nabo jen vypadá?

  • Věra | 8. 11. 2005 11:43

    Dělala jsem dle uvedeného receptu, ale příště podliju jablíčka tak půl litrem vody rozvařím s cukrem a umixuji ponorným mixerem přidám nalámanou čokoládu rozmíchané kakao s vodou a kakaovým pudinkem zaliji a povařím 2 minuty .... pak si myslím by to mohlo být ještě lepší....

  • 0linka | 27. 10. 2005 18:52

    Nutely si navarím vždy na zimu do pohárov a používam do pudingových koláčov namiesto pudingu.Cukru dávam menej (podľa sladkosti jabĺk), čokoláda tiež stačí 100 gramová.

  • Pavlína | 29. 9. 2004 13:35

    Velmi lákavý recept - musím vyzkoušet, napoprvé jen z poloviční dávky - uvidíme, jablek máme dost.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Pomazánky & dipy Nejlepší dezerty Vánoční cukroví
Chuťovky Moučníky Pomazánky Cukroví Snídaně Dopolední svačina Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čokoláda na vaření Cukr krystal Jablka Kakao
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zapečená polenta se sýrem

Zapečená polenta se sýrem

Kuřecí játra na olivách a víně

Kuřecí játra na olivách a víně

Čína s ananasem

Čína s ananasem

Sýrovo-šunkové těstoviny

Sýrovo-šunkové těstoviny

Veganský perník

Veganský perník

Peříčkový řez

Peříčkový řez

Mazanec z domácí pekárny

Mazanec z domácí pekárny

Nivový dip (nejen) s pečeným bramborem

Nivový dip (nejen) s pečeným bramborem

Zapečené brambory s kuřecím masem

Zapečené brambory s kuřecím masem

Doporučujeme

40 minut
Kuřecí prsa Caprese

Kuřecí prsa Caprese

60 minut
Dýňový kompot

Dýňový kompot

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

55 minut
Butter chicken masala

Butter chicken masala

30 minut
Vláčný perník s jablky

Vláčný perník s jablky

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

15 minut
Dýňové latte

Dýňové latte

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

43
Jablečný koláč III.
Jablečný koláč III.
32
Vláčný perník s jablky
Vláčný perník s jablky
28
Sýrová roláda III.
Sýrová roláda III.
26
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
23
Jablka v karamelu
Jablka v karamelu

Zajímavé články

Pamela Anderson umí nejen hrát, ale i vařit a péct. Zkuste její hruškové galetky
Pamela Anderson umí nejen hrát, ale i vařit a…
Šťavnatá dýně v podzimní kuchyni: 8 sladkých i slaných receptů, které vám budou zatraceně chutnat
Šťavnatá dýně v podzimní kuchyni: 8 sladkých i…
Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám budou chutnat
Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám…
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším řešením je jedna chutná kombinace
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším…
7 důvodů, proč mít doma tortilly: Uděláte z nich rychlou večeři, svačinu, snídani i pohoštění pro návštěvu
7 důvodů, proč mít doma tortilly: Uděláte z nich…
AHA.cz Rozvod Ebena a Fišerové? Marek šel s pravdou ven!

Rozvod Ebena a Fišerové? Marek šel s pravdou ven!

Mimibazar Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Dáma.cz Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Blesk pro ženy Jak být na podzim stylová? Hvězdy sázejí na trik, který vždycky funguje!

Jak být na podzim stylová? Hvězdy sázejí na trik, který vždycky funguje!

Ženy.cz „Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

„Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

Blesk.cz 11 let od smrti Landovského (†78)? Tajemství jeho bitky s estebákem! Noha křupla jako větev

11 let od smrti Landovského (†78)? Tajemství jeho bitky s estebákem! Noha křupla jako větev

SportRevue.cz FOTO: Abbey Clancy – tenhle poklad má doma bývalý fotbalista Peter Crouch

FOTO: Abbey Clancy – tenhle poklad má doma bývalý fotbalista Peter Crouch

Maminka.cz První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

Blesk Horoskopy Magické datum 10. 10. je ideální pro životní změnu: Dnes pošlete do vesmíru přání!

Magické datum 10. 10. je ideální pro životní změnu: Dnes pošlete do vesmíru přání!

Další doporučené recepty:

Jablečná buchta II.
Jablečná buchta II.
Jablečná buchta s pudinkem
Jablečná buchta s pudinkem
Jablečná buchta SUPER
Jablečná buchta SUPER
Jablečná omeleta
Jablečná omeleta
Jablečná přesnídávka
Jablečná přesnídávka
Jablečná přesnídávka (pyré)
Jablečná přesnídávka (pyré)
  • Recepty.cz
  • Jablečná Nutela
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact