• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Jablečná Nutela
Napište svůj komentář k receptu

Jablečná Nutela

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.8
hodnotilo: 12
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Jablečná Nutela
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 3
      kg jablka
    • 1
      kg cukr krystal
    • 200
      g čokoláda na vaření
    • 200
      g kakao

Postup přípravy receptu

1
Oloupaná, nakrájená jablka bez jadřinců pomeleme a dáme vařit s cukrem. Do horké směsi přidáme na kousky nalámanou čokoládu a kakao.
2
Dobře promícháme a plníme do malých sklenic. Sterilujeme 20 minut při 80 °C.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Švestková nutela

Švestková nutela

Nutela (DUKAN)

Nutela (DUKAN)

Jablečná přesnídávka (pyré)

Jablečná přesnídávka (pyré)

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Delarue
    Delarue | 15. 11. 2012 17:30

    zajímavé s temi jablíčky, plním s ní domácí croasany :-)

  • MJG | 16. 9. 2011 10:53

    VCERA JSEM UVARILA PODLE RECEPTU P.TEREZKY, NENI TO SICE NUTELA, ALE JE TO DOBRE. SYN TO POCHVALOVAL. <:-)

  • Rafan z Milejovic | 10. 1. 2011 14:15

    Paní Novotná jen vypadá opravdu jen vypadá !!!! ;-)

  • Vojta Toušek | 10. 1. 2011 14:13

    Drž klapajznu miluju tuhle pomazánku :)

  • rafan | 10. 1. 2011 14:09

    no asi bych to nejed vypadá to jako kajda říkal to i tomáš fiala a adam vondřička

  • ztracenka
    ztracenka | 9. 11. 2010 16:44

    Před chvílí jsem dodělala další dávku této nutely. Je vynikající a po první várce se u nás jen zaprášilo :-D :-D Tentokrát jsem dělal recept podle p. Terezky a řekla bych, že je ještě chutnější.... doufám, že mi zůstane alespoň jedna sklenička na vánoční dobrůtky O:-)

  • Kristýna Novotná | 31. 10. 2009 16:52

    Odzkoušela jsem recept paní Terezy J. a rovnou z dvojité dávky. No je toho nějako moc, ale ono se to určitě sní. Při vaření jsem ochutnávala a bylo to velmi dobré, zavařené jsem to ještě nechutnala, ale určitě to na chuti neztratilo :)

  • Tereza J. | 23. 9. 2009 20:29

    Ani sa už nepamätám, že k tomu som vložila foto :)))) Jirko, robím to roky a bez pudingu, načo puding ? Na jablkovú nutelu dávam 2 kg jabĺk, 500 g kryštálového cukru, 1 vanilkový cukor, 100 g kakaa, 50 g čokolády na varenie. Všetko rozvarím, rozmixujem a krátko vysterilizujem.

  • recepty 73 | 22. 9. 2009 18:41

    ...bez pudinku?Jiří

  • Helena K. | 16. 1. 2008 16:06

    Dnes jsem poprvé dělala jablečnou nutelu a musím říct,že je skvělá.Moc jsem důvěru neměla,ale jsem překvapená.Dala jsem jen 3/4 kg cukru,asi 1/2 l vody,3 kakaové a 2 vanilkové pudinky,rovněž rozmíchané s kakaem v 1/2 l vody.jinak stejně.Po rozvaření jsem jablka rozmixovala pak přidala ostatní a ještě chvíli povařila.Naplnila do předehřátých skleniček a obrátila na 10 min.dnem vzhůru,takže bez sterilizace.Dělám tak i džemy.

  • Markéta Novotná | 7. 1. 2007 19:41

    Jako nutela to chutná nabo jen vypadá?

  • Věra | 8. 11. 2005 11:43

    Dělala jsem dle uvedeného receptu, ale příště podliju jablíčka tak půl litrem vody rozvařím s cukrem a umixuji ponorným mixerem přidám nalámanou čokoládu rozmíchané kakao s vodou a kakaovým pudinkem zaliji a povařím 2 minuty .... pak si myslím by to mohlo být ještě lepší....

  • 0linka | 27. 10. 2005 18:52

    Nutely si navarím vždy na zimu do pohárov a používam do pudingových koláčov namiesto pudingu.Cukru dávam menej (podľa sladkosti jabĺk), čokoláda tiež stačí 100 gramová.

  • Pavlína | 29. 9. 2004 13:35

    Velmi lákavý recept - musím vyzkoušet, napoprvé jen z poloviční dávky - uvidíme, jablek máme dost.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Pomazánky & dipy Nejlepší dezerty Vánoční cukroví
Chuťovky Moučníky Pomazánky Cukroví Snídaně Dopolední svačina Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čokoláda na vaření Cukr krystal Jablka Kakao
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Plněné kokosky

Plněné kokosky

Bublanina s rybízem

Bublanina s rybízem

Salámová pomazánka III.

Salámová pomazánka III.

Hovězí zázvorový guláš

Hovězí zázvorový guláš

Španělské „španělské ptáčky“ flamenquín

Španělské „španělské ptáčky“…

Asijské smažené kuličky (šišky)

Asijské smažené kuličky (šišky)

Buchta Margot  "píchaná"

Buchta Margot "píchaná"

Hrníčková kynutá bábovka s makovou náplní

Hrníčková kynutá bábovka s makovou…

Brambory zapečené (nejen) s mletým masem

Brambory zapečené (nejen) s mletým…

Doporučujeme

30 minut
Voňavé batátové karí

Voňavé batátové karí

30 minut
Polévka ze zelí, rajčat a batátů

Polévka ze zelí, rajčat a batátů

80 minut
Palačinky s jablky a slaným karamelem

Palačinky s jablky a slaným karamelem

60 minut
Dýňové rizoto

Dýňové rizoto

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

260 minut
Hovězí bourguignon

Hovězí bourguignon

105 minut
Řepánky

Řepánky

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Lokše

Lokše

Poslední sledované recepty

69
Pohanka s uzeným masem
Pohanka s uzeným masem
56
Bešamelová omáčka s česnekovými výhonky
Bešamelová omáčka s…
51
Drožďová (kvasnicová) pomazánka se slaninou
Drožďová (kvasnicová)…
39
Voňavé batátové karí
Voňavé batátové karí
17
Polévka ze zelí, rajčat a batátů
Polévka ze zelí, rajčat…

Zajímavé články

Svatomartinská husa krok za krokem: Návod, jak ji upéct pomalu, rychle nebo jen pro dva
Svatomartinská husa krok za krokem: Návod, jak ji…
Martinské ořechové rohlíčky bez droždí: Na tyhle bude chtít každý recept!
Martinské ořechové rohlíčky bez droždí: Na tyhle…
Zelí jako příloha: Dáte si klasické dušené, moravské, sladké nebo pečené?
Zelí jako příloha: Dáte si klasické dušené,…
Domácí dýňový koláč je podzimní hit: Upečte si ho podle návodu krok za krokem
Domácí dýňový koláč je podzimní hit: Upečte si ho…
Domácí jogurt bez jogurtovače: Je to jednodušší, než jste si mysleli
Domácí jogurt bez jogurtovače: Je to jednodušší,…
AHA.cz Děsivá diagnóza Prachaře: Hanychová už nevydržela mlčet

Děsivá diagnóza Prachaře: Hanychová už nevydržela mlčet

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Voňavá aviváž pro miminka i atopiky. Silan Sensitive prošel náročným testem maminek

Vyzkoušeli jste: Voňavá aviváž pro miminka i atopiky. Silan Sensitive prošel náročným testem maminek

Dáma.cz Hysterky podle zvěrokruhu: Žít vedle těchto znamení fakt nechcete

Hysterky podle zvěrokruhu: Žít vedle těchto znamení fakt nechcete

Blesk pro ženy Denní horoskop na čtvrtek 6. 11. 2025: Komu se splní tajný sen a kdo zazáří v práci?

Denní horoskop na čtvrtek 6. 11. 2025: Komu se splní tajný sen a kdo zazáří v práci?

Ženy.cz Odmítnutí alkoholu = společenská poprava. Proč pro „nepití“ musíte mít důvod?

Odmítnutí alkoholu = společenská poprava. Proč pro „nepití“ musíte mít důvod?

Blesk.cz Vilma Cibulková po nervovém kolapsu: Nezvěstná! Telefon marně vyzvání…

Vilma Cibulková po nervovém kolapsu: Nezvěstná! Telefon marně vyzvání…

SportRevue.cz FOTO: Vzpomínáte? 28 krásek, které jsme sledovali na olympiádě v Pchjongčchangu

FOTO: Vzpomínáte? 28 krásek, které jsme sledovali na olympiádě v Pchjongčchangu

Maminka.cz Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Blesk Horoskopy Nový díl Eroskopu: Sexy pád do neznáma! Co v erotice čeká vaše znamení?

Nový díl Eroskopu: Sexy pád do neznáma! Co v erotice čeká vaše znamení?

Další doporučené recepty:

Jablečná buchta II.
Jablečná buchta II.
Jablečná buchta s pudinkem
Jablečná buchta s pudinkem
Jablečná buchta SUPER
Jablečná buchta SUPER
Jablečná omeleta
Jablečná omeleta
Jablečná přesnídávka
Jablečná přesnídávka
Jablečná přesnídávka (pyré)
Jablečná přesnídávka (pyré)
  • Recepty.cz
  • Jablečná Nutela
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact