• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Jablečná buchta SUPER
Napište svůj komentář k receptu

Jablečná buchta SUPER

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.1
hodnotilo: 90
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Jablečná buchta SUPER
Jablečná buchta SUPER
Jablečná buchta SUPER
Jablečná buchta SUPER
Jablečná buchta SUPER
3fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      ks jablka
    • 2
      sklenice cukr
    • 0,50
      sklenice olej
    • 4
      ks vejce
    • 2
      sklenice hladká mouka
    • 1
      lžička prášek do pečiva
    • 1
      lžička jedlá soda
    • 3
      lžička kakao
    • ořechy nebo rozinky

Postup přípravy receptu

1
Jablka oloupeme a nakrájíme na kostičky, zasypeme cukrem a zalijeme olejem. Necháme asi 1 hodinu stát, občas promícháme. Přidáme zbylé suroviny a pečeme. Můžeme polít polevou, já nepolévám, buchta je vynikající a vláčná sama o sobě.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Maminčina jablečná buchta

Maminčina jablečná buchta

Jablečná buchta s pudinkem

Jablečná buchta s pudinkem

Jablečná buchta II.

Jablečná buchta II.

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • alviki | 16. 9. 2016 01:49

    :-)

  • alviki | 16. 9. 2016 01:48

    Supeeer ;-)

  • alviki | 16. 9. 2016 01:46

    Vyborna :-)

  • alviki | 16. 9. 2016 01:46

    Vyborna :-)

  • zdeninka92 | 31. 5. 2016 19:30

    Je skvělá! Jen dávám méně cukru.

  • alalvi | 17. 1. 2016 14:26

    Vynikající, nase jedna z nejoblíbenějších :-) ;-)

  • alalvi | 17. 1. 2016 14:26

    Vynikající, nase jedna z nejoblíbenějších :-) ;-)

  • Johana | 11. 11. 2015 13:13

    Jednoduchá a vynikající.Pro vůni jsem si přidala trochu skořice.Doporučuji.

  • denča | 23. 10. 2015 12:41

    Buchta je vynikající :) jen jsem přidala trochu skořice a stálo to za to :) jen se po ní zaprášilo :)

  • Hoky | 1. 1. 2015 20:00

    Fajn recept, ale jen s polovinou cukru.

  • LenkaN26 | 26. 9. 2014 12:05

    Včera jsem upekla a je fakt výborná. Dokonce chutná moc i dceři, která jinak buchty moc nejí :-)

  • Alča | 17. 9. 2013 14:28

    Nikde není uvedená doba pečení, tak pro nás začátečníky uvádím, že jsem jí pekla v předehřaté troubě na 165 stupnů tak 30 minut. Je dobrá, akorát pokud jsou jablíčka sladká dala bych mín´cukru .

  • Monika | 8. 1. 2013 10:51

    tak jsem neodolala názorům a udělala a je teda SUPER - jednoduchá, moc dobrá - až žravááá, fakt super, hlavně je rychlá. Jen příště omezím ten cukr dám tam 1/2. díky moc dávám 1***********

  • Petra | 3. 11. 2012 12:34

    zkouším na jak dlouho a na kolik stupnu ji mam pect? :-\

  • marketa | 1. 11. 2012 13:08

    Dneska sem pekla a byla vyborná :) :-)

  • Zdeňka | 30. 9. 2012 17:26

    Buchta je opravdu výborná. Jen jsem dala méně cukru a stačilo. :-)

  • Mirunka | 27. 9. 2012 14:41

    Také jsem buchtu dnes vyzkoušela a musim říct,že se zakysanou smetanou navrch je opravdu výborná!! ;-)

  • Irena | 27. 8. 2012 14:51

    letim pro jablka a peču :-D

  • Aja | 14. 8. 2012 16:26

    Taky jsem ji vyzkoušela, je to vážně skvělý recept :) Jablka jsem ale nastrouhala, přidala trochu rebarbory co mi zbyla z minulého pečení a omylem jsem jablka zasypala k odležení jen s cukrem a olej přidala až s ostatníma surovinama....Ale i tak se moc povedla a asi i vzhledem k rebarboře mi nijak zvlášť sladká nepřišla :)

  • Andrea K. | 5. 10. 2011 16:21

    Fakt dobrá, narazila jsem tady na ní náhodou, a je fakt Super!! <:-) :-) chutnala i dětem... :-)

  • luke krk | 4. 7. 2011 17:20

    po x-tí ,perfektní vysledek.osobně si pouze upraviji mnozství jablek,dávám cca o polovinu víc a super.dekuji za recept. :-D ;-)

  • Zuzka
    Zuzka | 30. 5. 2011 08:47

    Výborná buchta, mokrá, vláčná. Přidala jsem i ořechy i rozinky v rumu, moc doporučuji!

  • Anomis | 14. 5. 2011 19:20

    Fakt je výborná. Doporučuji!!

  • Cacica
    Cacica | 17. 4. 2011 17:12

    Skvělá, rychlá, šťavnatá!

  • koncza
    koncza | 15. 2. 2011 15:04

    Je to mňamka, nádherně to voní a přitom tak snadné za 1

  • Petra | 22. 1. 2011 22:21

    Buchta je super, na mě trochu moc sladká.

  • Cacica | 16. 1. 2011 22:15

    Jsem začátečnice, takže heslo: "pečeme" je pro mě široký pojem :-\ , snad už to tu nezaznělo, ale na jak dlouho a na kolik péci? Děkuji. :-[

  • Monika Křenková | 27. 10. 2009 18:21

    Super právě jsem buchtu upekla je moooc dobrá

  • Jana Goišová | 3. 9. 2009 10:16

    Buchta byla moc dobrá. Jenom jsem měla problém s tím, že se mi při krájení drolila. Jablka jsem nechala sice odstát asi 2 hodiny, ale tím to asi nebylo. Jinak ale byla opravdu "super".

  • A B | 31. 5. 2009 20:56

    dnes jsem pekla z posledních 6ti jablíček, mooooc dobrá. hodnotím 1

  • Iveta Janatová | 22. 4. 2009 21:22

    Znám a doma dělám také.Je rychlá a vynikající a nadýchaná.

  • Pája S | 18. 4. 2009 15:24

    Hodnoceno za jedna.Opravdu vláčná i po dvou dnech buchta.Rychlá a nenáročná na přípravu a chutná.Já ji nenechala odležet hodinu ,ale jen asi 15 min a pohoda.Doporučuji.

  • Marta Kropáčová | 9. 4. 2009 15:49

    Nad obrazkem jsou 4 ikony,kliknete na to zlute psanicko v pravo

  • Viola Okurkova | 9. 4. 2009 15:32

    může mi někdo prosím poraditm jak přidat tecept do oblíbených, nějak se mi to nedaří, díky za pomoc

  • Petra Ruddy | 5. 4. 2009 18:30

    Vyborna buchta!!!Jen jsem ji delala jako pani Vera z Dc. s vajickama.dekuju za recept.Davam za 1.

  • Jana K. | 2. 11. 2008 12:33

    Dobrá buchta vhodná na snídani či ke kávě, dala jsem více jablek tím pádem bylo méně těsta takže trochu nedržela tvar a drobila se..jinak chutově moc dobrá, vláčná, polevu jsem nedala a vůbec mi tam nechyběla. Je to jednoduchý recept, zkuste to:)

  • Věra Štroblová | 27. 10. 2008 08:33

    Jablky nešetřím, dám jich tolik, kolik se vejde třeba 10 kousků , také záleží na velikosti... a ořechů klidne čtvrtlitrový hrnek a půl hrnku rozinek... cukru dávám jen jeden hrnek a pak si říkám, že toho můžu sníst víc :-))

  • Danka Snášelová | 26. 10. 2008 19:15

    Opravuji = není zapotřebí ...

  • Danka Snášelová | 26. 10. 2008 19:02

    Doopravdy suprová buchta. Tak, jak píše Věra z DC = není zapotřeby polévat čokoládou a s ořechy nešetřit. V buchtě krásně křupou. Jablíček jsem dala 8. Receptík si zaslouží velkou 1.

  • Ivana Samcová | 25. 10. 2008 14:04

    Buchta je výborná, krásně nadýchaná a vláčná. Dala jsem víc jablek a určitě to neuškodilo, je to možná jen víc "mokré". Jen to nebylo tolik sladké, dala jsem méně cukru, ne že bych chtěla, ale blbě jsem to přečetla. Příště přisladím. Díky za recept. Ivana

  • Věra Štroblová | 22. 10. 2008 13:46

    Nany, ta buchta je tak dobrá, že když si vezmu kousek, tak pomalu vrčím, když se ke mě někdo přiblíží :-))) Až ozkoušíte, budete mít taky co dělat, abyste neslupli celej pekáč !

  • Mataj | 10. 3. 2008 11:26

    Včera jsem dělala, a byl moc dobrý. Mňam. Dávám za jedna.:)

  • Martina Marťásek | 31. 10. 2007 16:49

    Paní Věro - myslíte osm jablek ???? Mám jich dost , tak bych byla jen ráda , ale přijde mi to hodně , tak ať to nepokazím . . .

  • Věra z Dc | 10. 10. 2007 09:30

    Nyní, kdy je jablíček dost jsem opět upekla buchtu a opět nezklamala. V receptu není postup pro začínající kuchařky moc podrobný a tak píši svůj již vyzkoušený: Smíchám krájená jablíčka+cukr+olej+rozinky+ořechy a nechám odpočinout. Mezitím si smíchám hladkou mouku+kakao+sodu+kypřící prášek, pak ušlehám 4 vece do krásné pěny. Mouku dobře promíchám s jablíčkovou směsí a nakonec vmíchám našlehaná vejce. Dávám jednou tolik jablíček čím víc tím lépe. je to ŇAM doporučuji vyzkoušet.

  • Věra z Dc | 23. 8. 2007 12:28

    Moooc dobrá, opravdu není třeba polévat čokoládou. Dávám tak dvě hrstě (i více) ořechů a rozinek. V této době, kdo má padaná jablíčka na zahradě prima recept.

  • Ida Juřicová | 21. 8. 2007 19:01

    Tento recept mi byl povedomy...jelikoz jsem ho uz pekla. Je zde pod nazvem mamincina jablecna buchta. Kazdopadne je to moc dobre a jedle :-)

  • Marcela | 26. 3. 2007 08:24

    Je to výborná buchta. Polila jsem jí čokoládou, moc všem chutnala. Babičce jsem musela napsat recept. Určitě budu péct častěji. Za tento recept Nany moc díky.

  • Naďa Lhotaková | 10. 8. 2006 18:31

    Tento recept taky znám pod názvem Amer.buchta.Je dobrá.

  • Alena Hanusová | 10. 8. 2006 11:40

    Tento recept dělám také - pod názvem Americká buchta. Ale dávám půl na půl hladkou a polohrubou. Je opravdu vynikající a vláčná.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Buchty Svačina Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Hladká mouka Jablka Jedlá soda Kakao Olej Ořechy Prášek do pečiva Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Jemná tvarohová pomazánka

Jemná tvarohová pomazánka

Nivoví šneci

Nivoví šneci

Pórková polévka se slaninou

Pórková polévka se slaninou

Smažené bramborové placičky

Smažené bramborové placičky

Výborné koblížky z trouby

Výborné koblížky z trouby

Jednoduchý rybí guláš se zeleninou

Jednoduchý rybí guláš se zeleninou

Candát a batátové pyré

Candát a batátové pyré

Jáhlové placičky s mrkví

Jáhlové placičky s mrkví

Vaječné toasty

Vaječné toasty

Doporučujeme

90 minut
Segedínský guláš - F.O.O.D.

Segedínský guláš - F.O.O.D.

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

101
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
45
Karlovarský knedlík
Karlovarský knedlík
42
Tvarohová bábovka
Tvarohová bábovka
36
Domácí kuřecí čína
Domácí kuřecí čína
30
Guláš připravený v troubě
Guláš připravený v troubě

Zajímavé články

Kukuřičná kaše neboli polenta: Bezlepková dobrota, ze které uděláte skvělou snídani, hranolky i sladký koláč
Kukuřičná kaše neboli polenta: Bezlepková dobrota…
Co s úrodou libečku? Vyrobte si z něj domácí maggi nebo vegetu
Co s úrodou libečku? Vyrobte si z něj domácí…
Snídaně do postele: Pět nejlepších receptů, jak začít nový den
Snídaně do postele: Pět nejlepších receptů, jak…
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co hodí a proč se ho nebát ani v teplé kuchyni
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co…
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot, sirup nebo čatní
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot,…
AHA.cz Soukalová prosí o pomoc! Nemoc vede k předčasné smrti

Soukalová prosí o pomoc! Nemoc vede k předčasné smrti

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Největší klikaři zvěrokruhu: Těmto znamením vždycky všechno projde

Největší klikaři zvěrokruhu: Těmto znamením vždycky všechno projde

Blesk pro ženy Elegán Jiří Korn slaví 76. narozeniny: Proč nesnášel Yvettu a kdo jsou jeho osudové ženy

Elegán Jiří Korn slaví 76. narozeniny: Proč nesnášel Yvettu a kdo jsou jeho osudové ženy

Ženy.cz Rozmazlujte svoje oči: Tipy pro 30, 40 i nad 60 let

Rozmazlujte svoje oči: Tipy pro 30, 40 i nad 60 let

Blesk.cz Z Radka Bangy je táta! Holčička dostala krásné jméno

Z Radka Bangy je táta! Holčička dostala krásné jméno

SportRevue.cz FOTO: 41 fotbalových děv, Které jsme mohli vidět v roce 2014 na mistrovství světa v Brazílii

FOTO: 41 fotbalových děv, Které jsme mohli vidět v roce 2014 na mistrovství světa v Brazílii

Maminka.cz Největší těhotenská bříška ve své přirozenosti. Tyto mámy za ně sklidily obdiv i urážky. A to, světe div se, i od žen!

Největší těhotenská bříška ve své přirozenosti. Tyto mámy za ně sklidily obdiv i urážky. A to, světe div se, i od žen!

Blesk Horoskopy Ochranný kabbalah náramek: Jak ho správně uvázat a proč má 7 uzlů?

Ochranný kabbalah náramek: Jak ho správně uvázat a proč má 7 uzlů?

Další doporučené recepty:

Jablečná buchta / bábovka se šlehačkou
Jablečná buchta / bábovka se šlehačkou
Jablečná buchta II.
Jablečná buchta II.
Jablečná buchta s pudinkem
Jablečná buchta s pudinkem
Jablečná Nutela
Jablečná Nutela
Jablečná omeleta
Jablečná omeleta
Jablečná přesnídávka
Jablečná přesnídávka
  • Recepty.cz
  • Jablečná buchta SUPER
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact