• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Jablečná buchta SUPER
Napište svůj komentář k receptu

Jablečná buchta SUPER

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.1
hodnotilo: 90
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Jablečná buchta SUPER
Jablečná buchta SUPER
Jablečná buchta SUPER
Jablečná buchta SUPER
Jablečná buchta SUPER
3fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      ks jablka
    • 2
      sklenice cukr
    • 0,50
      sklenice olej
    • 4
      ks vejce
    • 2
      sklenice hladká mouka
    • 1
      lžička prášek do pečiva
    • 1
      lžička jedlá soda
    • 3
      lžička kakao
    • ořechy nebo rozinky

Postup přípravy receptu

1
Jablka oloupeme a nakrájíme na kostičky, zasypeme cukrem a zalijeme olejem. Necháme asi 1 hodinu stát, občas promícháme. Přidáme zbylé suroviny a pečeme. Můžeme polít polevou, já nepolévám, buchta je vynikající a vláčná sama o sobě.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Maminčina jablečná buchta

Maminčina jablečná buchta

Jablečná buchta s pudinkem

Jablečná buchta s pudinkem

Jablečná buchta II.

Jablečná buchta II.

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • alviki | 16. 9. 2016 01:49

    :-)

  • alviki | 16. 9. 2016 01:48

    Supeeer ;-)

  • alviki | 16. 9. 2016 01:46

    Vyborna :-)

  • alviki | 16. 9. 2016 01:46

    Vyborna :-)

  • zdeninka92 | 31. 5. 2016 19:30

    Je skvělá! Jen dávám méně cukru.

  • alalvi | 17. 1. 2016 14:26

    Vynikající, nase jedna z nejoblíbenějších :-) ;-)

  • alalvi | 17. 1. 2016 14:26

    Vynikající, nase jedna z nejoblíbenějších :-) ;-)

  • Johana | 11. 11. 2015 13:13

    Jednoduchá a vynikající.Pro vůni jsem si přidala trochu skořice.Doporučuji.

  • denča | 23. 10. 2015 12:41

    Buchta je vynikající :) jen jsem přidala trochu skořice a stálo to za to :) jen se po ní zaprášilo :)

  • Hoky | 1. 1. 2015 20:00

    Fajn recept, ale jen s polovinou cukru.

  • LenkaN26 | 26. 9. 2014 12:05

    Včera jsem upekla a je fakt výborná. Dokonce chutná moc i dceři, která jinak buchty moc nejí :-)

  • Alča | 17. 9. 2013 14:28

    Nikde není uvedená doba pečení, tak pro nás začátečníky uvádím, že jsem jí pekla v předehřaté troubě na 165 stupnů tak 30 minut. Je dobrá, akorát pokud jsou jablíčka sladká dala bych mín´cukru .

  • Monika | 8. 1. 2013 10:51

    tak jsem neodolala názorům a udělala a je teda SUPER - jednoduchá, moc dobrá - až žravááá, fakt super, hlavně je rychlá. Jen příště omezím ten cukr dám tam 1/2. díky moc dávám 1***********

  • Petra | 3. 11. 2012 12:34

    zkouším na jak dlouho a na kolik stupnu ji mam pect? :-\

  • marketa | 1. 11. 2012 13:08

    Dneska sem pekla a byla vyborná :) :-)

  • Zdeňka | 30. 9. 2012 17:26

    Buchta je opravdu výborná. Jen jsem dala méně cukru a stačilo. :-)

  • Mirunka | 27. 9. 2012 14:41

    Také jsem buchtu dnes vyzkoušela a musim říct,že se zakysanou smetanou navrch je opravdu výborná!! ;-)

  • Irena | 27. 8. 2012 14:51

    letim pro jablka a peču :-D

  • Aja | 14. 8. 2012 16:26

    Taky jsem ji vyzkoušela, je to vážně skvělý recept :) Jablka jsem ale nastrouhala, přidala trochu rebarbory co mi zbyla z minulého pečení a omylem jsem jablka zasypala k odležení jen s cukrem a olej přidala až s ostatníma surovinama....Ale i tak se moc povedla a asi i vzhledem k rebarboře mi nijak zvlášť sladká nepřišla :)

  • Andrea K. | 5. 10. 2011 16:21

    Fakt dobrá, narazila jsem tady na ní náhodou, a je fakt Super!! <:-) :-) chutnala i dětem... :-)

  • luke krk | 4. 7. 2011 17:20

    po x-tí ,perfektní vysledek.osobně si pouze upraviji mnozství jablek,dávám cca o polovinu víc a super.dekuji za recept. :-D ;-)

  • Zuzka
    Zuzka | 30. 5. 2011 08:47

    Výborná buchta, mokrá, vláčná. Přidala jsem i ořechy i rozinky v rumu, moc doporučuji!

  • Anomis | 14. 5. 2011 19:20

    Fakt je výborná. Doporučuji!!

  • Cacica
    Cacica | 17. 4. 2011 17:12

    Skvělá, rychlá, šťavnatá!

  • koncza
    koncza | 15. 2. 2011 15:04

    Je to mňamka, nádherně to voní a přitom tak snadné za 1

  • Petra | 22. 1. 2011 22:21

    Buchta je super, na mě trochu moc sladká.

  • Cacica | 16. 1. 2011 22:15

    Jsem začátečnice, takže heslo: "pečeme" je pro mě široký pojem :-\ , snad už to tu nezaznělo, ale na jak dlouho a na kolik péci? Děkuji. :-[

  • Monika Křenková | 27. 10. 2009 18:21

    Super právě jsem buchtu upekla je moooc dobrá

  • Jana Goišová | 3. 9. 2009 10:16

    Buchta byla moc dobrá. Jenom jsem měla problém s tím, že se mi při krájení drolila. Jablka jsem nechala sice odstát asi 2 hodiny, ale tím to asi nebylo. Jinak ale byla opravdu "super".

  • A B | 31. 5. 2009 20:56

    dnes jsem pekla z posledních 6ti jablíček, mooooc dobrá. hodnotím 1

  • Iveta Janatová | 22. 4. 2009 21:22

    Znám a doma dělám také.Je rychlá a vynikající a nadýchaná.

  • Pája S | 18. 4. 2009 15:24

    Hodnoceno za jedna.Opravdu vláčná i po dvou dnech buchta.Rychlá a nenáročná na přípravu a chutná.Já ji nenechala odležet hodinu ,ale jen asi 15 min a pohoda.Doporučuji.

  • Marta Kropáčová | 9. 4. 2009 15:49

    Nad obrazkem jsou 4 ikony,kliknete na to zlute psanicko v pravo

  • Viola Okurkova | 9. 4. 2009 15:32

    může mi někdo prosím poraditm jak přidat tecept do oblíbených, nějak se mi to nedaří, díky za pomoc

  • Petra Ruddy | 5. 4. 2009 18:30

    Vyborna buchta!!!Jen jsem ji delala jako pani Vera z Dc. s vajickama.dekuju za recept.Davam za 1.

  • Jana K. | 2. 11. 2008 12:33

    Dobrá buchta vhodná na snídani či ke kávě, dala jsem více jablek tím pádem bylo méně těsta takže trochu nedržela tvar a drobila se..jinak chutově moc dobrá, vláčná, polevu jsem nedala a vůbec mi tam nechyběla. Je to jednoduchý recept, zkuste to:)

  • Věra Štroblová | 27. 10. 2008 08:33

    Jablky nešetřím, dám jich tolik, kolik se vejde třeba 10 kousků , také záleží na velikosti... a ořechů klidne čtvrtlitrový hrnek a půl hrnku rozinek... cukru dávám jen jeden hrnek a pak si říkám, že toho můžu sníst víc :-))

  • Danka Snášelová | 26. 10. 2008 19:15

    Opravuji = není zapotřebí ...

  • Danka Snášelová | 26. 10. 2008 19:02

    Doopravdy suprová buchta. Tak, jak píše Věra z DC = není zapotřeby polévat čokoládou a s ořechy nešetřit. V buchtě krásně křupou. Jablíček jsem dala 8. Receptík si zaslouží velkou 1.

  • Ivana Samcová | 25. 10. 2008 14:04

    Buchta je výborná, krásně nadýchaná a vláčná. Dala jsem víc jablek a určitě to neuškodilo, je to možná jen víc "mokré". Jen to nebylo tolik sladké, dala jsem méně cukru, ne že bych chtěla, ale blbě jsem to přečetla. Příště přisladím. Díky za recept. Ivana

  • Věra Štroblová | 22. 10. 2008 13:46

    Nany, ta buchta je tak dobrá, že když si vezmu kousek, tak pomalu vrčím, když se ke mě někdo přiblíží :-))) Až ozkoušíte, budete mít taky co dělat, abyste neslupli celej pekáč !

  • Mataj | 10. 3. 2008 11:26

    Včera jsem dělala, a byl moc dobrý. Mňam. Dávám za jedna.:)

  • Martina Marťásek | 31. 10. 2007 16:49

    Paní Věro - myslíte osm jablek ???? Mám jich dost , tak bych byla jen ráda , ale přijde mi to hodně , tak ať to nepokazím . . .

  • Věra z Dc | 10. 10. 2007 09:30

    Nyní, kdy je jablíček dost jsem opět upekla buchtu a opět nezklamala. V receptu není postup pro začínající kuchařky moc podrobný a tak píši svůj již vyzkoušený: Smíchám krájená jablíčka+cukr+olej+rozinky+ořechy a nechám odpočinout. Mezitím si smíchám hladkou mouku+kakao+sodu+kypřící prášek, pak ušlehám 4 vece do krásné pěny. Mouku dobře promíchám s jablíčkovou směsí a nakonec vmíchám našlehaná vejce. Dávám jednou tolik jablíček čím víc tím lépe. je to ŇAM doporučuji vyzkoušet.

  • Věra z Dc | 23. 8. 2007 12:28

    Moooc dobrá, opravdu není třeba polévat čokoládou. Dávám tak dvě hrstě (i více) ořechů a rozinek. V této době, kdo má padaná jablíčka na zahradě prima recept.

  • Ida Juřicová | 21. 8. 2007 19:01

    Tento recept mi byl povedomy...jelikoz jsem ho uz pekla. Je zde pod nazvem mamincina jablecna buchta. Kazdopadne je to moc dobre a jedle :-)

  • Marcela | 26. 3. 2007 08:24

    Je to výborná buchta. Polila jsem jí čokoládou, moc všem chutnala. Babičce jsem musela napsat recept. Určitě budu péct častěji. Za tento recept Nany moc díky.

  • Naďa Lhotaková | 10. 8. 2006 18:31

    Tento recept taky znám pod názvem Amer.buchta.Je dobrá.

  • Alena Hanusová | 10. 8. 2006 11:40

    Tento recept dělám také - pod názvem Americká buchta. Ale dávám půl na půl hladkou a polohrubou. Je opravdu vynikající a vláčná.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Buchty Svačina Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Hladká mouka Jablka Jedlá soda Kakao Olej Ořechy Prášek do pečiva Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kapustové řízky

Kapustové řízky

Silná česneková pomazánka na jednohubky

Silná česneková pomazánka na…

Rychlovka z těstovin

Rychlovka z těstovin

Brokolicová krémová polévka II.

Brokolicová krémová polévka II.

Bramborové placky se špenátovým nákypem

Bramborové placky se špenátovým…

Řízky v ovesných vločkách

Řízky v ovesných vločkách

Sýrová pomazánka Eli

Sýrová pomazánka Eli

Výborný těstovinový salát s vejcem

Výborný těstovinový salát s vejcem

Gratinované brambory s hořčicí

Gratinované brambory s hořčicí

Doporučujeme

35 minut
Kuřecí na medu s kuskusem

Kuřecí na medu s kuskusem

20 minut
Chřest s křupavou posýpkou a ztraceným vejcem

Chřest s křupavou posýpkou a…

35 minut
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

10 minut
Domácí vanilkový a kakaový pribináček

Domácí vanilkový a kakaový pribináček

70 minut
Koláč z rebarbory

Koláč z rebarbory

45 minut
Grilovaná zelenina s omáčkou chimichurri a fetou

Grilovaná zelenina s omáčkou…

Poslední sledované recepty

35
Jednoduchý grenadýrmarš
Jednoduchý grenadýrmarš
34
Sirup ze smrkových výhonků
Sirup ze smrkových…
31
Zapečené brambory se smetanou a parmazánem
Zapečené brambory se…
24
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
23
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka

Zajímavé články

Nestíháte v týdnu vařit? Vyzkoušejte populární pečené špagety z jednoho hrnce
Nestíháte v týdnu vařit? Vyzkoušejte populární…
Rýže v troubě se nelepí a nerozvaří: Jak ji správně připravit?
Rýže v troubě se nelepí a nerozvaří: Jak ji…
Přírodní spalovače tuků: Víte, jak zhubnout za pomoci jídla?
Přírodní spalovače tuků: Víte, jak zhubnout za…
Od pondělí do pátku: 5 jarních večeří, které zvládnete do 30 minut
Od pondělí do pátku: 5 jarních večeří, které…
Iva Janžurová slaví narozeniny! Oslavte je s ní a jejím nadýchaným dortem bez mouky
Iva Janžurová slaví narozeniny! Oslavte je s ní a…
AHA.cz Proč skončila Patrasová v Bohnicích: Mrazivé důvody

Proč skončila Patrasová v Bohnicích: Mrazivé důvody

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz JARMILA (54): Syn nás připravil o střechu nad hlavou, manžel se zhroutil

JARMILA (54): Syn nás připravil o střechu nad hlavou, manžel se zhroutil

Blesk pro ženy Loučení s filmovým králem Bartoškou: Za stovky rolí mu tleská celý národ!

Loučení s filmovým králem Bartoškou: Za stovky rolí mu tleská celý národ!

Ženy.cz Chcete zeštíhlit obličej nebo zmenšit nos? Stačí oprášit štětce a oblíbenou beauty techniku

Chcete zeštíhlit obličej nebo zmenšit nos? Stačí oprášit štětce a oblíbenou beauty techniku

Blesk.cz ONLINE: Rozloučení s Jiřím Bartoškou (†78): Kancelář místo rakve!

ONLINE: Rozloučení s Jiřím Bartoškou (†78): Kancelář místo rakve!

SportRevue.cz FOTO: Shakira a 31 dalších slavných sexy (ex)společnic známých sportovců

FOTO: Shakira a 31 dalších slavných sexy (ex)společnic známých sportovců

Maminka.cz Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Blesk Horoskopy Numerologie lásky: Jaká životní čísla se k sobě hodí a komu to naopak příliš neladí?

Numerologie lásky: Jaká životní čísla se k sobě hodí a komu to naopak příliš neladí?

Další doporučené recepty:

Jablečná buchta / bábovka se šlehačkou
Jablečná buchta / bábovka se šlehačkou
Jablečná buchta II.
Jablečná buchta II.
Jablečná buchta s pudinkem
Jablečná buchta s pudinkem
Jablečná Nutela
Jablečná Nutela
Jablečná omeleta
Jablečná omeleta
Jablečná přesnídávka
Jablečná přesnídávka
  • Recepty.cz
  • Jablečná buchta SUPER
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact