Listové těsto rozdělíme na dva díly. Jeden díl rozložíme na vyšší plech. Poklademe nastrouhaná jablka, přidáme vlašské ořechy a rozinky a přisladíme. Poklademe piškoty a přidáme vychladlý pudink, vše urovnáme a na vrch dáme druhý díl listového těsta. Pořádně kraje zavřeme, propícáme na několika místech a dáme péci.
zkusila jsem a je vyborna, na orechy jsem pokapala trochu medu, a celou jsem ji potrela nakonec vajickem. je to proste takovy zavin netradicnim zpusobem
Dana
|27. 1. 2008 08:24
Výborné, něco mezi štrůdlem a žloutkovými řezy. Jen jsem použila jednou tolik pudinku, pekla jsem to na velkém plechu. Vřele doporučuji!
h
|6. 10. 2007 17:42
ficěwhhw
Zuzana
|22. 7. 2007 18:20
Laskonko, nezlobte se, ale musím napsat jednu poznámku, která se receptu netýká. Proč jste komentář napsala jak SMS - bez čárek a háčků? Zejména na různých slovenských internetových stránkách jsem se setkala s tím, že hodně lidí píše jakýkoliv text bez čárek a háčků. Neberte to ve zlém. Slováky mám ráda. Manžel je Slovák. Doopravdy ale nevím pochopit, proč si někdo snaží psaní na počítači zjednodušit tak, že text píše jak SMS zprávu. Laskonko, nejste náhodou pravidelnou návštěvnici jiného webu? Například Labužníka? Jednou jsem ho otevřela a byla jsem zhrozena, na jaké úrovni se tam píši recepty a komentáře. Zlatá naše Kuchařka on-line.
Laskonka
|20. 7. 2007 20:27
Vynikajuce. Piskoty som dala na spodok pod javlka aby stiahli ich stavu a cesto nebolo mokre. Namiesto pudingu som uvarila stredne husty Zlaty klas. Naozajstna dobrota
Iva
|10. 11. 2005 15:10
bylo to vyborné,trochu mi to připomíná žloutkové řezy,prostě dobrůtka...