• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Jablečná buchta
Napište svůj komentář k receptu

Jablečná buchta

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.8
hodnotilo: 60
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Jablečná buchta
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      hrnek cukr
    • 4
      ks vejce
    • 0,50
      hrnek rostlinný olej
    • 0,25
      lžička skořice
    • 1
      lžička kakao
    • 2
      polohrubá mouka
    • 1
      ks prášek do pečiva
    • ořechy
    • rozinky
    • 3
      ks jablka (Nakrájená na kostičky)

Postup přípravy receptu

1
Vejce a cukr šleháme šlehačem, postupně přidáme olej, skořici, kakao, mouku a prášek do pečiva. Do krásně hladkého těsta přidáme nakonec jablka, ořechy, rozinky, zamícháme. Vzniknou taková jablka v těstě.
2
Dáme těsto do hlubokého plechu (nebo i nějakou jinou velkou formu) vymazaného olejem, vysypaného moukou. Upečeme asi při 160 °C. Teplou buchtu pocukrujeme moučkovým cukrem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Maminčina jablečná buchta

Maminčina jablečná buchta

Jablečná buchta s pudinkem

Jablečná buchta s pudinkem

Jablečná buchta II.

Jablečná buchta II.

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • eva | 31. 3. 2015 17:47

    <3

  • Fila | 17. 3. 2015 15:08

    Je to dobré je mi 10 let. Stač přidat trochu mléka ;-). Vařit při 170°C. Je to dobré 8-). Chutnalo i babičce a i celé rodině. :-) ;-) :-P :-D :-[ 8-) <:-) :-))

  • Fila | 17. 3. 2015 15:08

    Je to dobré je mi 10 let. Stač přidat trochu mléka ;-). Vařit při 170°C. Je to dobré 8-). Chutnalo i babičce a i celé rodině. :-) ;-) :-P :-D :-[ 8-) <:-) :-))

  • Mirrak | 23. 10. 2014 19:14

    Pridat trochu mleka a pect na 170 cca 45 min a je bajecna..a to jsem jeste nikdy zadny recept nehodnotila ;-)

  • Majka | 18. 10. 2014 16:31

    :-) je suprová jak sem psala ,ale neukázalo ,tak nevím píší ještě jednou Díky

  • Majka | 18. 10. 2014 16:29

    Tak vyborná ted sem ji vytahla a voněla až ven Diky

  • Sandra | 2. 10. 2014 14:01

    Buchta výborná, vymazala jsem plech máslem a vysypala kokosem, přidala jsem mléko a pekla jsem cca 35 - 40 minut. Děkuji za recept :-)

  • zuleika | 16. 9. 2014 13:55

    Buchtička je dobrá, mléko jsem kvůli alergii nepřidávala, takže těsto bylo hustší, ale výsledek je mňam :-) .

  • Jiri | 12. 2. 2014 13:14

    a jak dlouho se to ma pect uz nikdo nezminuje :-( ja to mam v troube a to tam mam co 5 minut chodit a koukat?????

  • Lenka | 11. 5. 2013 11:02

    mléko přidat doporučuji ;-)

  • neřeknu | 8. 7. 2011 11:44

    a jde se opisovat recept :-) :-) :-)

  • Anina . | 9. 5. 2009 20:31

    Ušlehala jsem sníh a postupně vmíchala žloutky,cukr.....těsto se mi zdálo opravdu husté,tak jsem přilila 1/2 hrnku mléka a pak teprve přidala rozinky,ořechy a jablka. Rychlá a dobrá záležitost. Příště zkusím s rebarborou. 1

  • Ondřej Veverka | 25. 11. 2007 10:57

    Řeknu vám že tato buchta je výborná !!!!Mňam !!!!

  • Miloš Holý | 19. 10. 2007 20:12

    Opravdu vynikající. Upéct buchtu zvládnou jistě i ostatní muži, když jsem to zvládl já. :-) Určitě doporučuji přidat mléko. Přeji dobrou chuť.

  • Majka Rončáková | 3. 9. 2007 10:40

    Poradí mi někdo jak děláte křížaly z jablek a jak dlouho je sušíte? V receptech jsem je nikde nenašla. Děkuji.

  • Dagmar Vondrysova | 13. 10. 2006 18:02

    Tento recept bych doporučila,syn mi pomahal a vysledek byl vynikajici .Doporučujeme to mlíko jelikož je to těsto tuhé.

  • Karmela Beránková | 11. 2. 2006 14:21

    Ted se peče, tak uvidíme, jak dopadne:-), ale voní hezky

  • Evča | 28. 9. 2005 14:41

    Moc dobré. Buchta sklidila úspěch.

  • Jana z VM | 14. 4. 2005 11:05

    Vejce jsem šlehala s cukrem, nestačí smíchat suroviny, potom přilila olej a zvlášť smíchala mouku s práškem ,kakaem, ořechy a trochou kokosu a skořici. Postupně jsem tuto směs zamíchala do našlehaných vajec a nakonec přidala jablka. Je to dobrá nadáýhaná buchtička, příště ale dám ještě mléko - jak píše Ivana, aby byla trochu "mokřejší". Na můj vkus je dost suchá. Chuť má ovšem moc dobrou. Pelch jsem vymazala sádlem a vysypala kokosem. Mám zato, že by nebylo marné lehce ji potřít meruňkovým džemem a čokoládovou polevou:)

  • Ivana | 12. 4. 2005 09:40

    Když jsem smíchala cukr, vejce, mouku, olej a kakao, tak z toho byla drobenka. Přidala jsem proto trochu mléka a oleje, pak zbytek surovin (jablka na velké kousky a ořechy drcené) a výsledkem byl výborný perník. Doporučuju!

  • Dominika Gábová | 1. 4. 2005 22:52

    Opravdu moc dobré. Dokonce chutnalo mé tchýni, což se stává, jak říká doktor Chocholoušek, jednou- max. dvakrát za deset let. :-)

  • Lída | 13. 1. 2005 10:34

    Moc dobré, vzhledově pěkné.

  • Andrea | 29. 11. 2004 12:39

    vynikající, opravdu výborný recept, velice rychlý a chutný

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Buchty Dopolední svačina Svačina Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Jablka Kakao Ořechy Polohrubá mouka Prášek do pečiva Rostlinný olej Rozinky Skořice Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Francouzská bramboračka

Francouzská bramboračka

Plněný lilek (melanzane ripiene)

Plněný lilek (melanzane ripiene)

Špízy se sýrem a uzeninou

Špízy se sýrem a uzeninou

Bábovka s vaječným likérem a jablky

Bábovka s vaječným likérem a jablky

Kuskus s krabími tyčinkami

Kuskus s krabími tyčinkami

Zapečené brambory s brokolicí a modrým sýrem

Zapečené brambory s brokolicí a…

Cuketové špekáčky

Cuketové špekáčky

Koláčky s drobenkou

Koláčky s drobenkou

Výborné domácí Koka sušenky

Výborné domácí Koka sušenky

Doporučujeme

20 minut
Kuřecí piccata

Kuřecí piccata

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

30 minut
Žloutkové řezy jako vánek

Žloutkové řezy jako vánek

20 minut
Mac and cheese s chřestem a hráškem

Mac and cheese s chřestem a hráškem

30 minut
Strakaté blondie

Strakaté blondie

40 minut
Whisky krkovice s opečenými bramborami

Whisky krkovice s opečenými bramborami

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Slaný chřestový koláč

Slaný chřestový koláč

Poslední sledované recepty

97
Bábovka s tvarohovou náplní
Bábovka s tvarohovou…
50
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
43
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
42
Čočkové placičky ala bramboráčky
Čočkové placičky ala…
40
Žloutkové řezy jako vánek
Žloutkové řezy jako vánek

Zajímavé články

Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou barvou i chutí
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou…
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i zeleniny!
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i…
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo rizoto
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo…
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a bez vaření
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a…
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou většina z nás jí špatně. Víme, jak na ně!
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou…
AHA.cz Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Blesk pro ženy Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Ženy.cz Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Blesk.cz Dojemné gesto pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu!

Dojemné gesto pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu!

SportRevue.cz Nahota, běh, plavání, moře piva a zábava - takhle opět přivítají dánští studenti jaro

Nahota, běh, plavání, moře piva a zábava - takhle opět přivítají dánští studenti jaro

Maminka.cz Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Blesk Horoskopy Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

  • Recepty.cz
  • Jablečná buchta
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact