• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Jablečná buchta
Napište svůj komentář k receptu

Jablečná buchta

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.8
hodnotilo: 60
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Jablečná buchta
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      hrnek cukr
    • 4
      ks vejce
    • 0,50
      hrnek rostlinný olej
    • 0,25
      lžička skořice
    • 1
      lžička kakao
    • 2
      polohrubá mouka
    • 1
      ks prášek do pečiva
    • ořechy
    • rozinky
    • 3
      ks jablka (Nakrájená na kostičky)

Postup přípravy receptu

1
Vejce a cukr šleháme šlehačem, postupně přidáme olej, skořici, kakao, mouku a prášek do pečiva. Do krásně hladkého těsta přidáme nakonec jablka, ořechy, rozinky, zamícháme. Vzniknou taková jablka v těstě.
2
Dáme těsto do hlubokého plechu (nebo i nějakou jinou velkou formu) vymazaného olejem, vysypaného moukou. Upečeme asi při 160 °C. Teplou buchtu pocukrujeme moučkovým cukrem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Maminčina jablečná buchta

Maminčina jablečná buchta

Jablečná buchta s pudinkem

Jablečná buchta s pudinkem

Jablečná buchta II.

Jablečná buchta II.

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • eva | 31. 3. 2015 17:47

    <3

  • Fila | 17. 3. 2015 15:08

    Je to dobré je mi 10 let. Stač přidat trochu mléka ;-). Vařit při 170°C. Je to dobré 8-). Chutnalo i babičce a i celé rodině. :-) ;-) :-P :-D :-[ 8-) <:-) :-))

  • Fila | 17. 3. 2015 15:08

    Je to dobré je mi 10 let. Stač přidat trochu mléka ;-). Vařit při 170°C. Je to dobré 8-). Chutnalo i babičce a i celé rodině. :-) ;-) :-P :-D :-[ 8-) <:-) :-))

  • Mirrak | 23. 10. 2014 19:14

    Pridat trochu mleka a pect na 170 cca 45 min a je bajecna..a to jsem jeste nikdy zadny recept nehodnotila ;-)

  • Majka | 18. 10. 2014 16:31

    :-) je suprová jak sem psala ,ale neukázalo ,tak nevím píší ještě jednou Díky

  • Majka | 18. 10. 2014 16:29

    Tak vyborná ted sem ji vytahla a voněla až ven Diky

  • Sandra | 2. 10. 2014 14:01

    Buchta výborná, vymazala jsem plech máslem a vysypala kokosem, přidala jsem mléko a pekla jsem cca 35 - 40 minut. Děkuji za recept :-)

  • zuleika | 16. 9. 2014 13:55

    Buchtička je dobrá, mléko jsem kvůli alergii nepřidávala, takže těsto bylo hustší, ale výsledek je mňam :-) .

  • Jiri | 12. 2. 2014 13:14

    a jak dlouho se to ma pect uz nikdo nezminuje :-( ja to mam v troube a to tam mam co 5 minut chodit a koukat?????

  • Lenka | 11. 5. 2013 11:02

    mléko přidat doporučuji ;-)

  • neřeknu | 8. 7. 2011 11:44

    a jde se opisovat recept :-) :-) :-)

  • Anina . | 9. 5. 2009 20:31

    Ušlehala jsem sníh a postupně vmíchala žloutky,cukr.....těsto se mi zdálo opravdu husté,tak jsem přilila 1/2 hrnku mléka a pak teprve přidala rozinky,ořechy a jablka. Rychlá a dobrá záležitost. Příště zkusím s rebarborou. 1

  • Ondřej Veverka | 25. 11. 2007 10:57

    Řeknu vám že tato buchta je výborná !!!!Mňam !!!!

  • Miloš Holý | 19. 10. 2007 20:12

    Opravdu vynikající. Upéct buchtu zvládnou jistě i ostatní muži, když jsem to zvládl já. :-) Určitě doporučuji přidat mléko. Přeji dobrou chuť.

  • Majka Rončáková | 3. 9. 2007 10:40

    Poradí mi někdo jak děláte křížaly z jablek a jak dlouho je sušíte? V receptech jsem je nikde nenašla. Děkuji.

  • Dagmar Vondrysova | 13. 10. 2006 18:02

    Tento recept bych doporučila,syn mi pomahal a vysledek byl vynikajici .Doporučujeme to mlíko jelikož je to těsto tuhé.

  • Karmela Beránková | 11. 2. 2006 14:21

    Ted se peče, tak uvidíme, jak dopadne:-), ale voní hezky

  • Evča | 28. 9. 2005 14:41

    Moc dobré. Buchta sklidila úspěch.

  • Jana z VM | 14. 4. 2005 11:05

    Vejce jsem šlehala s cukrem, nestačí smíchat suroviny, potom přilila olej a zvlášť smíchala mouku s práškem ,kakaem, ořechy a trochou kokosu a skořici. Postupně jsem tuto směs zamíchala do našlehaných vajec a nakonec přidala jablka. Je to dobrá nadáýhaná buchtička, příště ale dám ještě mléko - jak píše Ivana, aby byla trochu "mokřejší". Na můj vkus je dost suchá. Chuť má ovšem moc dobrou. Pelch jsem vymazala sádlem a vysypala kokosem. Mám zato, že by nebylo marné lehce ji potřít meruňkovým džemem a čokoládovou polevou:)

  • Ivana | 12. 4. 2005 09:40

    Když jsem smíchala cukr, vejce, mouku, olej a kakao, tak z toho byla drobenka. Přidala jsem proto trochu mléka a oleje, pak zbytek surovin (jablka na velké kousky a ořechy drcené) a výsledkem byl výborný perník. Doporučuju!

  • Dominika Gábová | 1. 4. 2005 22:52

    Opravdu moc dobré. Dokonce chutnalo mé tchýni, což se stává, jak říká doktor Chocholoušek, jednou- max. dvakrát za deset let. :-)

  • Lída | 13. 1. 2005 10:34

    Moc dobré, vzhledově pěkné.

  • Andrea | 29. 11. 2004 12:39

    vynikající, opravdu výborný recept, velice rychlý a chutný

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Buchty Dopolední svačina Svačina Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Jablka Kakao Ořechy Polohrubá mouka Prášek do pečiva Rostlinný olej Rozinky Skořice Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Hrachová polévka

Hrachová polévka

Pórková polévka s krupicí

Pórková polévka s krupicí

Skvělá šunková pomazánka

Skvělá šunková pomazánka

Švestkový koláč V.

Švestkový koláč V.

Kuřecí prsíčka v tatarce

Kuřecí prsíčka v tatarce

Meruňkový táč kynutý

Meruňkový táč kynutý

Karotkové (mrkvové) bábovičky-muffiny

Karotkové (mrkvové) bábovičky-muffiny

Babiččin falešný tatarák

Babiččin falešný tatarák

Těstovinový salát s celerem a krabími tyčinkami

Těstovinový salát s celerem a krabími…

Doporučujeme

30 minut
Restovaná zelenina se sýrem halloumi

Restovaná zelenina se sýrem halloumi

Hrnková bublanina s třešněmi

Hrnková bublanina s třešněmi

40 minut
Kofty s tzatziki

Kofty s tzatziki

80 minut
Cheesecake s třešněmi a drobenkou

Cheesecake s třešněmi a drobenkou

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

30 minut
Klasický burger

Klasický burger

100 minut
Jahodové nanuky

Jahodové nanuky

20 minut
Poke bowl s lososem

Poke bowl s lososem

20 minut
Koláč s ricottou a bílou čokoládou

Koláč s ricottou a bílou čokoládou

Poslední sledované recepty

39
Dýňová tortila
Dýňová tortila
37
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
31
Třešňová marmeláda
Třešňová marmeláda
30
Jahodová marmeláda (džem)
Jahodová marmeláda (džem)
25
Hrnková bublanina s třešněmi
Hrnková bublanina s…

Zajímavé články

Ryby na grilu: Jak nejlépe připravit lososa, pstruha, makrelu nebo tuňáka?
Ryby na grilu: Jak nejlépe připravit lososa,…
3x moučník na víkend: Bleskový kelímkový koláč, rybízový koláč s tvarohem a luxusní roláda s třešněmi
3x moučník na víkend: Bleskový kelímkový koláč,…
Jak využít formu na muffiny? Toto je 14 geniálních způsobů!
Jak využít formu na muffiny? Toto je 14…
Znáte labneh? Tenhle krémový čerstvý sýr si snadno vyrobíte i doma
Znáte labneh? Tenhle krémový čerstvý sýr si…
Tradiční svatojánské ořechy: Jak je vyrobit a na co jsou dobré?
Tradiční svatojánské ořechy: Jak je vyrobit a na…
AHA.cz Herec Václav Svoboda z Ulice: KRACH PLÁNŮ S POSTAVOU NYKLA

Herec Václav Svoboda z Ulice: KRACH PLÁNŮ S POSTAVOU NYKLA

Mimibazar Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Dáma.cz Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Blesk pro ženy Módní inspirace podle oslavenkyně Nicole Kidman: Tyto kousky vám uberou roky!

Módní inspirace podle oslavenkyně Nicole Kidman: Tyto kousky vám uberou roky!

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Sexy karatistka Veronika Havlík ze Survivoru porodila: Dcerka dostala unisex jméno!

Sexy karatistka Veronika Havlík ze Survivoru porodila: Dcerka dostala unisex jméno!

SportRevue.cz FOTO: Nahota na golfu? Nic zvláštního. Hřiště s jamkami naháče přitahují

FOTO: Nahota na golfu? Nic zvláštního. Hřiště s jamkami naháče přitahují

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy Živly v čínském horoskopu: Dřevo je chaos, Kov spořádanost. Co dalšího prozradil odborník a který element ovlivňuje vás?

Živly v čínském horoskopu: Dřevo je chaos, Kov spořádanost. Co dalšího prozradil odborník a který element ovlivňuje vás?

  • Recepty.cz
  • Jablečná buchta
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact