• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Jablečná buchta
Napište svůj komentář k receptu

Jablečná buchta

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.8
hodnotilo: 60
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Jablečná buchta
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      hrnek cukr
    • 4
      ks vejce
    • 0,50
      hrnek rostlinný olej
    • 0,25
      lžička skořice
    • 1
      lžička kakao
    • 2
      polohrubá mouka
    • 1
      ks prášek do pečiva
    • ořechy
    • rozinky
    • 3
      ks jablka (Nakrájená na kostičky)

Postup přípravy receptu

1
Vejce a cukr šleháme šlehačem, postupně přidáme olej, skořici, kakao, mouku a prášek do pečiva. Do krásně hladkého těsta přidáme nakonec jablka, ořechy, rozinky, zamícháme. Vzniknou taková jablka v těstě.
2
Dáme těsto do hlubokého plechu (nebo i nějakou jinou velkou formu) vymazaného olejem, vysypaného moukou. Upečeme asi při 160 °C. Teplou buchtu pocukrujeme moučkovým cukrem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Maminčina jablečná buchta

Maminčina jablečná buchta

Jablečná buchta s pudinkem

Jablečná buchta s pudinkem

Jablečná buchta II.

Jablečná buchta II.

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • eva | 31. 3. 2015 17:47

    <3

  • Fila | 17. 3. 2015 15:08

    Je to dobré je mi 10 let. Stač přidat trochu mléka ;-). Vařit při 170°C. Je to dobré 8-). Chutnalo i babičce a i celé rodině. :-) ;-) :-P :-D :-[ 8-) <:-) :-))

  • Fila | 17. 3. 2015 15:08

    Je to dobré je mi 10 let. Stač přidat trochu mléka ;-). Vařit při 170°C. Je to dobré 8-). Chutnalo i babičce a i celé rodině. :-) ;-) :-P :-D :-[ 8-) <:-) :-))

  • Mirrak | 23. 10. 2014 19:14

    Pridat trochu mleka a pect na 170 cca 45 min a je bajecna..a to jsem jeste nikdy zadny recept nehodnotila ;-)

  • Majka | 18. 10. 2014 16:31

    :-) je suprová jak sem psala ,ale neukázalo ,tak nevím píší ještě jednou Díky

  • Majka | 18. 10. 2014 16:29

    Tak vyborná ted sem ji vytahla a voněla až ven Diky

  • Sandra | 2. 10. 2014 14:01

    Buchta výborná, vymazala jsem plech máslem a vysypala kokosem, přidala jsem mléko a pekla jsem cca 35 - 40 minut. Děkuji za recept :-)

  • zuleika | 16. 9. 2014 13:55

    Buchtička je dobrá, mléko jsem kvůli alergii nepřidávala, takže těsto bylo hustší, ale výsledek je mňam :-) .

  • Jiri | 12. 2. 2014 13:14

    a jak dlouho se to ma pect uz nikdo nezminuje :-( ja to mam v troube a to tam mam co 5 minut chodit a koukat?????

  • Lenka | 11. 5. 2013 11:02

    mléko přidat doporučuji ;-)

  • neřeknu | 8. 7. 2011 11:44

    a jde se opisovat recept :-) :-) :-)

  • Anina . | 9. 5. 2009 20:31

    Ušlehala jsem sníh a postupně vmíchala žloutky,cukr.....těsto se mi zdálo opravdu husté,tak jsem přilila 1/2 hrnku mléka a pak teprve přidala rozinky,ořechy a jablka. Rychlá a dobrá záležitost. Příště zkusím s rebarborou. 1

  • Ondřej Veverka | 25. 11. 2007 10:57

    Řeknu vám že tato buchta je výborná !!!!Mňam !!!!

  • Miloš Holý | 19. 10. 2007 20:12

    Opravdu vynikající. Upéct buchtu zvládnou jistě i ostatní muži, když jsem to zvládl já. :-) Určitě doporučuji přidat mléko. Přeji dobrou chuť.

  • Majka Rončáková | 3. 9. 2007 10:40

    Poradí mi někdo jak děláte křížaly z jablek a jak dlouho je sušíte? V receptech jsem je nikde nenašla. Děkuji.

  • Dagmar Vondrysova | 13. 10. 2006 18:02

    Tento recept bych doporučila,syn mi pomahal a vysledek byl vynikajici .Doporučujeme to mlíko jelikož je to těsto tuhé.

  • Karmela Beránková | 11. 2. 2006 14:21

    Ted se peče, tak uvidíme, jak dopadne:-), ale voní hezky

  • Evča | 28. 9. 2005 14:41

    Moc dobré. Buchta sklidila úspěch.

  • Jana z VM | 14. 4. 2005 11:05

    Vejce jsem šlehala s cukrem, nestačí smíchat suroviny, potom přilila olej a zvlášť smíchala mouku s práškem ,kakaem, ořechy a trochou kokosu a skořici. Postupně jsem tuto směs zamíchala do našlehaných vajec a nakonec přidala jablka. Je to dobrá nadáýhaná buchtička, příště ale dám ještě mléko - jak píše Ivana, aby byla trochu "mokřejší". Na můj vkus je dost suchá. Chuť má ovšem moc dobrou. Pelch jsem vymazala sádlem a vysypala kokosem. Mám zato, že by nebylo marné lehce ji potřít meruňkovým džemem a čokoládovou polevou:)

  • Ivana | 12. 4. 2005 09:40

    Když jsem smíchala cukr, vejce, mouku, olej a kakao, tak z toho byla drobenka. Přidala jsem proto trochu mléka a oleje, pak zbytek surovin (jablka na velké kousky a ořechy drcené) a výsledkem byl výborný perník. Doporučuju!

  • Dominika Gábová | 1. 4. 2005 22:52

    Opravdu moc dobré. Dokonce chutnalo mé tchýni, což se stává, jak říká doktor Chocholoušek, jednou- max. dvakrát za deset let. :-)

  • Lída | 13. 1. 2005 10:34

    Moc dobré, vzhledově pěkné.

  • Andrea | 29. 11. 2004 12:39

    vynikající, opravdu výborný recept, velice rychlý a chutný

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Buchty Dopolední svačina Svačina Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Jablka Kakao Ořechy Polohrubá mouka Prášek do pečiva Rostlinný olej Rozinky Skořice Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Ženevské řezy

Ženevské řezy

Štrůdl se zelím a nivou

Štrůdl se zelím a nivou

Jablečný koláč IV.

Jablečný koláč IV.

Milánské špagety ala zuzanka

Milánské špagety ala zuzanka

Chilli con carne od Camm

Chilli con carne od Camm

Kokosové vánoční cukroví

Kokosové vánoční cukroví

Maso jako z KFC

Maso jako z KFC

Thajská kuřecí polévka

Thajská kuřecí polévka

Sněhové pusinky II.

Sněhové pusinky II.

Doporučujeme

30 minut
Indický špenát se sýrem halloumi

Indický špenát se sýrem halloumi

45 minut
Mini pizzy calzone II.

Mini pizzy calzone II.

45 minut
Jahodová bublanina

Jahodová bublanina

20 minut
Bezový sirup za studena

Bezový sirup za studena

30 minut
Restovaná zelenina se sýrem halloumi

Restovaná zelenina se sýrem halloumi

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

50 minut
Pizza s chřestem a parmskou šunkou

Pizza s chřestem a parmskou šunkou

30 minut
Bramborový salát s koprem a slaninou

Bramborový salát s koprem a slaninou

Poslední sledované recepty

473
Špagety se zeleninovou omáčkou a mletým masem
Špagety se zeleninovou…
87
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…
52
Šťavnatý mrkvový koláč (buchta) s ořechy - hrnková buchta podle Lidky
Šťavnatý mrkvový koláč …
46
Jahodová marmeláda (džem)
Jahodová marmeláda (džem)
40
Fazolový salát (nejen) s kořenovou zeleninou
Fazolový salát (nejen) s…

Zajímavé články

Tvarohové moučníky: Inspirujte se naší galerií a oslaďte si víkend s rodinou
Tvarohové moučníky: Inspirujte se naší galerií a…
Marináda na gril podle Zdeňka Pohlreicha, kterou zvládne každý
Marináda na gril podle Zdeňka Pohlreicha, kterou…
Vločkové kaše: 5 nejlepších k snídani i svačině
Vločkové kaše: 5 nejlepších k snídani i svačině
Sýr halloumi: Vychutnejte si tuhle famózní pochoutku nejen na grilu
Sýr halloumi: Vychutnejte si tuhle famózní…
Nejlepší domácí trhané maso: Naučte se mistrovské recepty a staňte se hvězdou kuchyně
Nejlepší domácí trhané maso: Naučte se mistrovské…
AHA.cz Velký přešlap Pavlové? Česko rozděleno na dva tábory

Velký přešlap Pavlové? Česko rozděleno na dva tábory

Mimibazar Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Dáma.cz Otestujte se: Podívejte se na obrázek a dozvíte se, jací jste. Mají psychologové pravdu?

Otestujte se: Podívejte se na obrázek a dozvíte se, jací jste. Mají psychologové pravdu?

Blesk pro ženy Konečně stylové boty pro ženy s vbočenými palci: Tyhle netlačí, radí stylistka!

Konečně stylové boty pro ženy s vbočenými palci: Tyhle netlačí, radí stylistka!

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz The Bitch is back: Ondřej Brzobohatý jako svůdná Tiffany opět ovládl divadelní prkna!

The Bitch is back: Ondřej Brzobohatý jako svůdná Tiffany opět ovládl divadelní prkna!

SportRevue.cz FOTO: Kateřina Elhotová a 30 dalších nejhezčích (ex)basketbalistek na světě

FOTO: Kateřina Elhotová a 30 dalších nejhezčích (ex)basketbalistek na světě

Maminka.cz Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Blesk Horoskopy Velký horoskop zdraví na červen: Komu hrozí úrazy při sportu a kdo by se měl chránit před sluncem či infekcemi?

Velký horoskop zdraví na červen: Komu hrozí úrazy při sportu a kdo by se měl chránit před sluncem či infekcemi?

  • Recepty.cz
  • Jablečná buchta
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact