• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Jablečná buchta
Napište svůj komentář k receptu

Jablečná buchta

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.8
hodnotilo: 60
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Jablečná buchta
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      hrnek cukr
    • 4
      ks vejce
    • 0,50
      hrnek rostlinný olej
    • 0,25
      lžička skořice
    • 1
      lžička kakao
    • 2
      polohrubá mouka
    • 1
      ks prášek do pečiva
    • ořechy
    • rozinky
    • 3
      ks jablka (Nakrájená na kostičky)

Postup přípravy receptu

1
Vejce a cukr šleháme šlehačem, postupně přidáme olej, skořici, kakao, mouku a prášek do pečiva. Do krásně hladkého těsta přidáme nakonec jablka, ořechy, rozinky, zamícháme. Vzniknou taková jablka v těstě.
2
Dáme těsto do hlubokého plechu (nebo i nějakou jinou velkou formu) vymazaného olejem, vysypaného moukou. Upečeme asi při 160 °C. Teplou buchtu pocukrujeme moučkovým cukrem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Maminčina jablečná buchta

Maminčina jablečná buchta

Jablečná buchta s pudinkem

Jablečná buchta s pudinkem

Jablečná buchta II.

Jablečná buchta II.

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • eva | 31. 3. 2015 17:47

    <3

  • Fila | 17. 3. 2015 15:08

    Je to dobré je mi 10 let. Stač přidat trochu mléka ;-). Vařit při 170°C. Je to dobré 8-). Chutnalo i babičce a i celé rodině. :-) ;-) :-P :-D :-[ 8-) <:-) :-))

  • Fila | 17. 3. 2015 15:08

    Je to dobré je mi 10 let. Stač přidat trochu mléka ;-). Vařit při 170°C. Je to dobré 8-). Chutnalo i babičce a i celé rodině. :-) ;-) :-P :-D :-[ 8-) <:-) :-))

  • Mirrak | 23. 10. 2014 19:14

    Pridat trochu mleka a pect na 170 cca 45 min a je bajecna..a to jsem jeste nikdy zadny recept nehodnotila ;-)

  • Majka | 18. 10. 2014 16:31

    :-) je suprová jak sem psala ,ale neukázalo ,tak nevím píší ještě jednou Díky

  • Majka | 18. 10. 2014 16:29

    Tak vyborná ted sem ji vytahla a voněla až ven Diky

  • Sandra | 2. 10. 2014 14:01

    Buchta výborná, vymazala jsem plech máslem a vysypala kokosem, přidala jsem mléko a pekla jsem cca 35 - 40 minut. Děkuji za recept :-)

  • zuleika | 16. 9. 2014 13:55

    Buchtička je dobrá, mléko jsem kvůli alergii nepřidávala, takže těsto bylo hustší, ale výsledek je mňam :-) .

  • Jiri | 12. 2. 2014 13:14

    a jak dlouho se to ma pect uz nikdo nezminuje :-( ja to mam v troube a to tam mam co 5 minut chodit a koukat?????

  • Lenka | 11. 5. 2013 11:02

    mléko přidat doporučuji ;-)

  • neřeknu | 8. 7. 2011 11:44

    a jde se opisovat recept :-) :-) :-)

  • Anina . | 9. 5. 2009 20:31

    Ušlehala jsem sníh a postupně vmíchala žloutky,cukr.....těsto se mi zdálo opravdu husté,tak jsem přilila 1/2 hrnku mléka a pak teprve přidala rozinky,ořechy a jablka. Rychlá a dobrá záležitost. Příště zkusím s rebarborou. 1

  • Ondřej Veverka | 25. 11. 2007 10:57

    Řeknu vám že tato buchta je výborná !!!!Mňam !!!!

  • Miloš Holý | 19. 10. 2007 20:12

    Opravdu vynikající. Upéct buchtu zvládnou jistě i ostatní muži, když jsem to zvládl já. :-) Určitě doporučuji přidat mléko. Přeji dobrou chuť.

  • Majka Rončáková | 3. 9. 2007 10:40

    Poradí mi někdo jak děláte křížaly z jablek a jak dlouho je sušíte? V receptech jsem je nikde nenašla. Děkuji.

  • Dagmar Vondrysova | 13. 10. 2006 18:02

    Tento recept bych doporučila,syn mi pomahal a vysledek byl vynikajici .Doporučujeme to mlíko jelikož je to těsto tuhé.

  • Karmela Beránková | 11. 2. 2006 14:21

    Ted se peče, tak uvidíme, jak dopadne:-), ale voní hezky

  • Evča | 28. 9. 2005 14:41

    Moc dobré. Buchta sklidila úspěch.

  • Jana z VM | 14. 4. 2005 11:05

    Vejce jsem šlehala s cukrem, nestačí smíchat suroviny, potom přilila olej a zvlášť smíchala mouku s práškem ,kakaem, ořechy a trochou kokosu a skořici. Postupně jsem tuto směs zamíchala do našlehaných vajec a nakonec přidala jablka. Je to dobrá nadáýhaná buchtička, příště ale dám ještě mléko - jak píše Ivana, aby byla trochu "mokřejší". Na můj vkus je dost suchá. Chuť má ovšem moc dobrou. Pelch jsem vymazala sádlem a vysypala kokosem. Mám zato, že by nebylo marné lehce ji potřít meruňkovým džemem a čokoládovou polevou:)

  • Ivana | 12. 4. 2005 09:40

    Když jsem smíchala cukr, vejce, mouku, olej a kakao, tak z toho byla drobenka. Přidala jsem proto trochu mléka a oleje, pak zbytek surovin (jablka na velké kousky a ořechy drcené) a výsledkem byl výborný perník. Doporučuju!

  • Dominika Gábová | 1. 4. 2005 22:52

    Opravdu moc dobré. Dokonce chutnalo mé tchýni, což se stává, jak říká doktor Chocholoušek, jednou- max. dvakrát za deset let. :-)

  • Lída | 13. 1. 2005 10:34

    Moc dobré, vzhledově pěkné.

  • Andrea | 29. 11. 2004 12:39

    vynikající, opravdu výborný recept, velice rychlý a chutný

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Buchty Dopolední svačina Svačina Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Jablka Kakao Ořechy Polohrubá mouka Prášek do pečiva Rostlinný olej Rozinky Skořice Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Jogurtový dort s jahodami

Jogurtový dort s jahodami

Australská čokoládová buchta z červené řepy

Australská čokoládová buchta z…

Vynikající kapr

Vynikající kapr

Műsli tyčinky

Műsli tyčinky

Masíčko v hermelínu-minutka

Masíčko v hermelínu-minutka

Čínská sladkokyselá omáčka

Čínská sladkokyselá omáčka

Paprikové lodičky s nádivkou

Paprikové lodičky s nádivkou

Svíčková dle Ládi Hrušky

Svíčková dle Ládi Hrušky

Masové závitky v zelí

Masové závitky v zelí

Doporučujeme

20 minut
Kuřecí piccata

Kuřecí piccata

45 minut
Mini pizzy calzone II.

Mini pizzy calzone II.

45 minut
Jahodová bublanina

Jahodová bublanina

20 minut
Bezový sirup za studena

Bezový sirup za studena

30 minut
Restovaná zelenina se sýrem halloumi

Restovaná zelenina se sýrem halloumi

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

50 minut
Pizza s chřestem a parmskou šunkou

Pizza s chřestem a parmskou šunkou

30 minut
Bramborový salát s koprem a slaninou

Bramborový salát s koprem a slaninou

Poslední sledované recepty

171
Špagety se zeleninovou omáčkou a mletým masem
Špagety se zeleninovou…
98
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…
56
Jahodová marmeláda (džem)
Jahodová marmeláda (džem)
44
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…
43
Ceviche v rajčatové omáčce
Ceviche v rajčatové…

Zajímavé články

Sýr halloumi: Vychutnejte si tuhle famózní pochoutku nejen na grilu
Sýr halloumi: Vychutnejte si tuhle famózní…
Nejlepší domácí trhané maso: Naučte se mistrovské recepty a staňte se hvězdou kuchyně
Nejlepší domácí trhané maso: Naučte se mistrovské…
Jedlé květy povznesou každý pokrm. Nechte se okouzlit naší galerií
Jedlé květy povznesou každý pokrm. Nechte se…
6 druhů ovoce a zeleniny, které byste neměli loupat
6 druhů ovoce a zeleniny, které byste neměli…
16 českých receptů, které by měla umět každá žena, než se vdá
16 českých receptů, které by měla umět každá žena…
AHA.cz Stín nad novou láskou Čermáka: Drsné svědectví z okolí

Stín nad novou láskou Čermáka: Drsné svědectví z okolí

Mimibazar Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Dáma.cz Která znamení by spolu neměla chodit, a už vůbec ne žít? Těmto to nebude fungovat!

Která znamení by spolu neměla chodit, a už vůbec ne žít? Těmto to nebude fungovat!

Blesk pro ženy Survivor ve stylu: Spicy Pája ovládl hru i finále v Duplexu. Jeho outfit měl skrytý význam! Kdo mu konkuroval?

Survivor ve stylu: Spicy Pája ovládl hru i finále v Duplexu. Jeho outfit měl skrytý význam! Kdo mu konkuroval?

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Vítěz Survivoru Pája na finálovém mejdanu: Nakopal bych se do p**ele!

Vítěz Survivoru Pája na finálovém mejdanu: Nakopal bych se do p**ele!

SportRevue.cz FOTO: Gabriela Koukalová a 49 dalších největších krásek zimních sportů tohoto tisíciletí

FOTO: Gabriela Koukalová a 49 dalších největších krásek zimních sportů tohoto tisíciletí

Maminka.cz Máma, jejíž syn nedávno spáchal sebevraždu, vzkazuje: Nekřičte a netrestejte. Vyjadřujte dětem lásku, podporu, ale i obavy

Máma, jejíž syn nedávno spáchal sebevraždu, vzkazuje: Nekřičte a netrestejte. Vyjadřujte dětem lásku, podporu, ale i obavy

Blesk Horoskopy Zdá se vám často o sexu? Víme, co to znamená

Zdá se vám často o sexu? Víme, co to znamená

  • Recepty.cz
  • Jablečná buchta
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact