Výborný z polohrubé mouky a místo vody,vl.mleko :-)
výborné, teda alespoň mě chutnají, uvidíme zbytek rodiny. dělala jsem dvojitou dávku, akorát první knedlajz se mi nedovařil uprostřed, druhý už jo :)))) jsou výborné, chválím a dávám 1 :)
výborné, teda alespoň mě chutnají, uvidíme zbytek rodiny. dělala jsem dvojitou dávku, akorát první knedlajz se mi nedovařil uprostřed, druhý už jo :)))) jsou výborné, chválím a dávám 1 :)
špatné
:-D :-D :-D
:-D :-|
knedlíky jsou výborné dělala sem je z polohrubý mouky a jsou vynikající:-) :-)
nedávám celé vejce, ale jen žloudek a vařím <3 nad parou 1/2 hod. není tam co pokazit jestli už je poznám když zapichnu špejli
Tento knedlik je opravdu nej... akorat jej delam z hladke mouky a varim nad parou... delala jsem jej uz trikrat a vzdy se povedl a vsichni jsme si pochutnali moc!!! Muzu jen doporucit!!!! 8-) Diky za recept! ;-)
Mám jiný recept, ale opravdu vyzkoušejte vařit knedlíky nad párou. Knedlíky bych už jinak nevařila a to je vařím skoro třicet let - není třeba obracet, nejsou ani oslizlé jak píše Linda. :-P :-P :-P
Naprosto fantastický recept,již ho dělám po 7 a od oka,jen zmiňuji,že přidávám cukr na kvásek a tak necelé 2 lžicky soli.Vařím na páře,rozhodně to zkuste stojí to za to knedlík se nerozvaří a není oslizlí.Z těsta udělám dva podlouhlé bochánky,a vždy je jich málo,jsou senza,pokaždé krásně nadýchané, celá rodina chce recept.. Klobouk dolů nad Ivetkou. PS- mám Vás v oblíbených, jen tak dál..... :-)) <3 :-) ;-)
Dělám knedlík podle tohodle receptu a vždy je chutný a super :-P
Dělala jsem dneska knedlík poprvý :-[ podle tohoto receptu :-) jsou velmi jednoduché a výborné :-)
Do droždí se musí přidat cukr, jinak kvásek nevzejde. Nevim, jak se Vám to podařilo.
Ted jej dělám a tudíž rady jsou nutné,ale správně jak bylo řečeno kvásek bez cukru nevzejde.... :-!
VYZKOUSELA JSEM ,TENTO BAJECNY RECEPT NA KNEDLIK Z HRUBE ITALSKE MOUKY,BYLI VYNIKAJICI...... :-)
dělala jsem své první kynuté knedlíky dle tohoto receptu a povedly se na výbornou ;-) doporučiji a předávám recept známým 8-)
Lepší je polohrubá mouka,udělam dva knedlíky a vařím na pařáčku 20min.nejsou oblemcané a kastrol je čistý,pařáček trochu pomastit!OK! :-*
skuli jste uvarit knedlik na pare,doporucuji vyskouset a je bez obraceni. :-)
Chtěla jsem se zeptat, kolik šišek knedlíku se udělá z tohoto těsta? Díky :-)
V teple vykyne podstatně dřív(30minut),obracím ve vodě po 5-ti minutách a mám ho hotový za 17-18minut.Vejce stačí jedno a když není vůbec,tak se svět taky nezboří :-)-jen nemá holt takovou pěknou barvu....
Po dlouhém hledání jsem našla recept, který se opravdu osvědčil :) Sice přidávám ještě maličko soli a "vařím" na páře, ale nejdůležitější je těsto a z tohohle se knedlík vždy povede a je krásně nadýchaný, dávám tedy za jedna :)
Jimmy, ale múka predsa obsahuje sacharidy :)))
Jen poznamka, kvasek bez cukru? Ja jsem cukr-spetku pridal primo do kvasnit a nechal kvasek vyejit. Knedlicky byli vynikajici, dneska je deme zkusit nechat nakynout v pekarne.
Petro, že jste slupla celý knedlík sama? :-)
No, to se dá asi těžko pochopit, proč je někomu špatně z viditelně solidního receptu. Obávám se, že to bude rukama, Petro.
Petro, nezlobte se, ale fakt nechápu, proč vám bylo po tomto receptu špatně a jste si jistá, že po těchto knedlících? to je recept naprosto tradiční a český.
Nikoho nechci urazit,ale ty knedliky jsou opravdu hrozne,jeste ted mi je spatne,rozhodne nedoporucuji...
recept je jednoduchý a knedlíky velmi chutné...pochutnali jsme si doma všichni
recept je jednoduchý a knedlíky velmi chutné...pochutnali jsme si doma všichni
Dneska jsem kynutý knedlík dělala a opravdu se povedl:o),děkuju za recept a dávám za 1:-)