Z přísad vypracujeme těsto, necháme chvíli kynout. Uděláme si malé bochánky, z nichž na pomoučněném vále vytvoříme placky. Vložíme je do trouby na plech vyložený papírem na pečení, posypeme provensálskými bylinkami, opatrně pokapeme olivovým olejem a upečeme dozlatova. Z ramy a ostatních přísad připravíme pomazánku, kterou naplníme maličké mističky a podáváme k horkým plackám. Do těsta můžeme vmíchat nakrájená sušená rajčata.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
VMJ
|19. 9. 2007 16:50
Trosku jsem recept pozmenila - olivovy olej jsem dala do testa a nedelala jsem placicky ale male bulky, ktere jsem pred pecenim a posypanim korenim potrela vajickem. Pripravila jsem k tomu zeleninovy salat a koupila cervene vino. Jsem si jista, ze se to jako predkrm bude hodit.
IQ tykve
|5. 7. 2007 16:05
Z přísad těsto a z ostatních přísad náplň? Tak co z čeho?
Petra
|15. 2. 2007 23:03
Bolo to jedlé. Ale to víno s tým naozaj nejde.
Gábina Houšková
|14. 2. 2007 10:27
Hanko, kolik tam dáváte toho droždí? Vypadá to zajímavě.