• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Italská rybí polévka „caciucco“
Napište svůj komentář k receptu

Italská rybí polévka „caciucco“

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
3.1
hodnotilo: 9
doba přípravy: 90 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Italská rybí polévka „caciucco“
Italská rybí polévka „caciucco“
Italská rybí polévka „caciucco“
Italská rybí polévka „caciucco“
Italská rybí polévka „caciucco“
Italská rybí polévka „caciucco“
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 2
      ks cibule
    • 2
      ks červená paprika (malé)
    • 1
      ks brambory (velká)
    • sůl
    • 8
      lžíce olivový olej
    • 4
      stroužek česnek
    • pepř mletý
    • 1,50
      svazek bazalka
    • 200
      ml bílé víno
    • 0,50
      svazek tymián
    • 1
      ks bobkový list
    • 4
      plátek bílý chleba
    • 1
      svazek kořenová zelenina
    • 20
      ks mušle (slávky, srdcovky)
    • 400
      ml rybí vývar
    • šafrán (několik nitek na dochucení)
    • 1
      lžíce rajčatové pyré
    • 2
      kg mořská ryba (nejlépe tři druhy)
    • 400
      g nakládaná loupaná rajčata (loupaná)
    • 1
      ks zeleninový fenykl
    • 4
      ks krevety tygří

Postup přípravy receptu

1
Očištěné a vykuchané ryby nakrájejte na kousky a nechte stranou v chladu. Odkrojky a kosti uchovejte. Krevety vyloupejte a odstraňte střívko, skořápky uchovejte. Ve velkém hrnci rozehřejte 4 lžíce olivového oleje a osmažte na něm oloupanou a pokrájenou cibuli a česnek, očištěnou a pokrájenou polévkovou zeleninu, fenykl a bramboru. Přidejte odkrojky a kosti z ryb, skořápky a rajčatové pyré a krátce osmažte.

RADA: Polévky, které zaženou i ten největší hlad!

2
Přilijte víno a vývar, přidejte pokrájená rajčata a šťávu z konzervy, uveďte do varu, seberte pěnu, přidejte koření a povařte na mírném plameni asi 50 minut. Propasírujte přes cedník. V hrnci osmažte na 2 lžících oleje papriku nakrájenou na proužky a při mírné teplotě asi 10 minut poduste. Zalijte vývarem, svařte, vložte kousky ryb, mušle a krevety, osolte, opepřete a zlehka ještě 5 minut povařte. Chleba osmažte na zbylém oleji s rozpůleným stroužkem česneku a podávejte k polévce posypané sekanou bazalkou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

La caponata - varianta s cibulí

La caponata - varianta s cibulí

Italská caponata

Italská caponata

Italská polévka Minestrone Institutu Kompliment

Italská polévka Minestrone Institutu…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • robert | 30. 3. 2017 21:31

    dobrý recept - doporučuji

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Polévky Rybí Maso & ryby & mořské plody Ryby Mořské plody (Dary moře)
Maso Polévky Rybí Dary moře Oběd Večeře Vaření Itálie Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bazalka Bílé víno Bílý chleba Bobkový list Brambory Červená paprika Česnek Cibule Kořenová zelenina Krevety tygří Mořská ryba Mušle Nakládaná loupaná rajčata Olivový olej Pepř mletý Rajčatové pyré Rybí vývar Šafrán Sůl Tymián Zeleninový fenykl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Linecké těsto pro začátečníky

Linecké těsto pro začátečníky

Česneková pomazánka - nejlepší

Česneková pomazánka - nejlepší

Jablečný koláč IV.

Jablečný koláč IV.

Perník z domácí pekárny II.

Perník z domácí pekárny II.

Zeleninová česnečka s kroupami

Zeleninová česnečka s kroupami

Lilek s rajčaty

Lilek s rajčaty

Rebarborové čatní

Rebarborové čatní

Bramborové knedlíky plněné cibulovo-masovou směsí

Bramborové knedlíky plněné cibulovo…

Cuketová směs s uzeninou

Cuketová směs s uzeninou

Doporučujeme

50 minut
Krůtí pečeně

Krůtí pečeně

20 minut
Dýňová polévka s hruškami

Dýňová polévka s hruškami

40 minut
Houbová omáčka II.

Houbová omáčka II.

40 minut
Lamington

Lamington

30 minut
Topinky se smaženicí

Topinky se smaženicí

40 minut
Nepečený jablkový dort

Nepečený jablkový dort

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

227
Olomoucké kotlety (kapsy)
Olomoucké kotlety (kapsy)
209
Kynutý švestkový závin (štrůdl)
Kynutý švestkový závin …
162
Máslové řízky
Máslové řízky
135
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
110
Dýňová tortila
Dýňová tortila

Zajímavé články

Jak péct maso s provázkem? Naučte se ho svázat správně!
Jak péct maso s provázkem? Naučte se ho svázat…
5 skvělých nápadů, jak zavařit jablka: Vyrobte si kompot, džem, ocet nebo přísadu nejen do koláčů
5 skvělých nápadů, jak zavařit jablka: Vyrobte si…
Štrúdl a cheesecake v jednom? Upečte si výborný jablečný koláč podle Viki z Masterchefa
Štrúdl a cheesecake v jednom? Upečte si výborný…
KVÍZ: Jak dobře znáte české houby? Otestujte se!
KVÍZ: Jak dobře znáte české houby? Otestujte se!
Ideální moučník do deštivého počasí? Upečte si Dutch baby!
Ideální moučník do deštivého počasí? Upečte si…
AHA.cz Rozzuřená Adamcová toho má DOST! Krutá pravda o manželovi

Rozzuřená Adamcová toho má DOST! Krutá pravda o manželovi

Mimibazar Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Dáma.cz Toto jsou nejhloupější znamení podle zvěrokruhu: Patříte mezi ně?

Toto jsou nejhloupější znamení podle zvěrokruhu: Patříte mezi ně?

Blesk pro ženy Kdo byl skutečný Igor Hnízdo a koho si měl v Obecné škole zahrát Václav Klaus?

Kdo byl skutečný Igor Hnízdo a koho si měl v Obecné škole zahrát Václav Klaus?

Ženy.cz Microcheating ve vztahu. Jaké chování už je za hranou?

Microcheating ve vztahu. Jaké chování už je za hranou?

Blesk.cz Dcera Karla Gotta Lucie poprvé otevřeně: Pravda o penězích od Ivany!

Dcera Karla Gotta Lucie poprvé otevřeně: Pravda o penězích od Ivany!

SportRevue.cz FOTO : Sexy Soccer! I takhle (kdysi) vypadalo žhavé (a polonahé) fotbalové léto

FOTO : Sexy Soccer! I takhle (kdysi) vypadalo žhavé (a polonahé) fotbalové léto

Maminka.cz 6 výletů na unikátní místa v Česku, která byste měli s dětmi objevit. Vyrazí vám dech

6 výletů na unikátní místa v Česku, která byste měli s dětmi objevit. Vyrazí vám dech

Blesk Horoskopy Největší podrazáci horoskopu: Tahle čtyři znamení se nestydí lhát vám do očí

Největší podrazáci horoskopu: Tahle čtyři znamení se nestydí lhát vám do očí

Další doporučené recepty:

Italská pizza
Italská pizza
Italská polévka Minestrone Institutu Kompliment
Italská polévka Minestrone Institutu…
Italská pomazánka
Italská pomazánka
Italská trikolora
Italská trikolora
Italské antipasti
Italské antipasti
Italské kari rizoto s králičím masem
Italské kari rizoto s králičím masem
  • Recepty.cz
  • Italská rybí polévka „caciucco“
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact