Dobrý den, i tady se dá sehnat více typů mozzarely. Kromě té měkké v nálevu se ještě podává taková tuhá, která se prodává většinou na váhu (je v šiškách jako salám) pon názvem mozzarela na pizzu.
Evi, chyba to neni, ale pisu z USA a ztracim prehled, co u nas na trhu je nebo naopak neni. Tady je syru znacky Mozzarella vice druhu a lisi se i zpusob pouziti. Cerstva je vyborna do zeleninovych salatu a je nejmekci, stredne mekkou pouzivam na smazeny syr a na posypani ruznych pokrmu, ktere zapekam kupuji jiz nastrouhanou. Ale jak uz jsem psala, je mozne dat i jiny syr. Nicmene v dalsich receptech se budu snazit pri vyberu surovin polepsit.
Mozzarella na posypání? Není to chyba?
..vypadá to lákavě,zkusím zítra..hlavně bageta zapečená s česnekem.,dám vědět..