• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Italská pizza se včelenskou omáčkou
Napište svůj komentář k receptu

Italská pizza se včelenskou omáčkou

autor: maliman
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Italská pizza se včelenskou omáčkou
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto
    • 150
      g hladká mouka
    • 1
      špetka prášek do pečiva
    • 1
      špetka sůl
    • 40
      g máslo
    • 4
      lžíce mléko 3-4
    • 50
      g sýr
  • Omáčka
    • 4
      ks rajčata Velká
    • 2
      stroužek česnek
    • 1
      plechovka rajský protlak
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka oregáno
    • 1
      špetka rozmarýn
    • 1
      lžíce olivový olej
  • Posázení
    • 4
      plátek parmská šunka
    • 400
      g eidam sýr (30 %)
    • 10
      ks nakládané olivy
    • 1
      plechovka tuňák

Postup přípravy receptu

1
**Těsto:** všechno, až na eidam a mléko smícháme dohromady, až to bude jako drobenka přidáme i eidam i mléko. Vše pak vyhněteme do hladkého těstíčka.
2
**Omáčka:** rajčata nakrájíme na malé kousky, společně s olejem je dáme vařit. Až to přivedeme k varu, přidáme nastrouhaný česnek, rozmarýn, oregano, rajčatový protlak, sůl. Pak vše vaříme 10 minut. Na těsto rozlijeme omáčku, položíme na něj šunku a tuňáka.
3
Potom pečeme 5 minut. Když se tak stane, přidáme na to vše sýr a olivy. To pak pečeme do křehoučkého těstíčka.
4
Recept na těsto jsem dostal od šéfkuchaře jedné vyhlášené pizzerie. Omáčku jsem vymyslel ve čtrnácti letech sám, je to fakt dobrý recept.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Italská pizza

Italská pizza

Skvělá italská pizza

Skvělá italská pizza

Italská caponata

Italská caponata

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • vvv | 21. 4. 2017 18:23

    Zatím nejlepší domácí pizza co jsem dělal.

  • icker | 14. 6. 2016 18:14

    bych chtěl vidět jak ve vyhlášené pizzerii točí pizzu z tohoto těsta z eidamu

  • CzMarci | 13. 8. 2011 16:01

    Těsto i omáčka jsou vynikající. Dnes jsme udělali 2 pizzy a hodně jsme si pochutnali. Nejlepší recept na těsto i omáčku, který jsme kdyby vyzkoušeli. ;-)

  • Adam | 13. 2. 2011 17:09

    Pizza byla moc moc dobrá, ale nedával jsem na ní tu omačku :-)prostě jsem na ni dal jenom šunku a sýr a byla taky moc dobrá. ;-)

  • Jenna
    Jenna | 30. 12. 2010 15:46

    Moc nám chutnala, jen se po ní zaprášilo :-) Výborné těsto!! <3 Dneska děláme znovu :-)

  • jana vančatová | 6. 6. 2007 02:29

    Ta omáčka je vynikající,tmavě červená,hustá,příjemné chuti.Určitě budu vařit dál.

  • Jana Tojletová | 4. 3. 2007 10:46

    Pizzu jsem udelala a je moc dobra, i testo je mekoucke a krupavoucke a nevadi ze nemate pec na pizzu, je dobra i pri 250°. Dekuju moc kucharce.cz

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Pizza Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Chuťovky Pizza a langoše Rybí Oběd Večeře Pečení Vaření Itálie Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Eidam sýr Hladká mouka Máslo Mléko Nakládané olivy Olivový olej Oregáno Parmská šunka Prášek do pečiva Rajčata Rajský protlak Rozmarýn Sůl Sýr Tuňák
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pampeliškový med

Pampeliškový med

Plněný cop

Plněný cop

Česnečka po česku

Česnečka po česku

Kuřecí zbytkový salát

Kuřecí zbytkový salát

Tradiční trdelník

Tradiční trdelník

Cottage na sladko

Cottage na sladko

Fantastické sušenky KOKA

Fantastické sušenky KOKA

Domácí čokoládové pralinky

Domácí čokoládové pralinky

Italské Tiramisu (Florencie)

Italské Tiramisu (Florencie)

Doporučujeme

70 minut
Holandský řízek a šťouchané brambory

Holandský řízek a šťouchané brambory

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

45 minut
Masové špízy s bramborami

Masové špízy s bramborami

50 minut
Rychlý borůvkový koláč

Rychlý borůvkový koláč

45 minut
Pikantní čatní z meruněk

Pikantní čatní z meruněk

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

Poslední sledované recepty

32
Cuketovo-brokolicový krém
Cuketovo-brokolicový krém
31
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
24
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
23
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…
22
Domácí rybízová marmeláda
Domácí rybízová marmeláda

Zajímavé články

Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí zavařeninu, kompot i čatní
Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí…
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept Jiřiny Bohdalové, Laďky Něrgešové nebo Haliny Pawlowské
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept…
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční znojemský lák
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční…
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit, zavařit, a recepty na rybízové koláče a další moučníky
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit,…
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6 chutných receptů
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6…
AHA.cz Národní ostuda! Jde o Karla Gotta (†80)

Národní ostuda! Jde o Karla Gotta (†80)

Mimibazar Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Dáma.cz Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Blesk pro ženy Jeden z posledních večírků ve Varech: Kdo odhalil víc, než bylo třeba?

Jeden z posledních večírků ve Varech: Kdo odhalil víc, než bylo třeba?

Ženy.cz Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Blesk.cz Misska Tomanová ukázala své »hnízdo«: Bydlím v kuchyni!

Misska Tomanová ukázala své »hnízdo«: Bydlím v kuchyni!

SportRevue.cz FOTO: 41 fotbalových děv, Které jsme mohli vidět v roce 2014 na mistrovství světa v Brazílii

FOTO: 41 fotbalových děv, Které jsme mohli vidět v roce 2014 na mistrovství světa v Brazílii

Maminka.cz Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Blesk Horoskopy Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

  • Recepty.cz
  • Italská pizza se včelenskou omáčkou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact