• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Italská orzo polévka s bazalkovými knedlíčky
Napište svůj komentář k receptu

Italská orzo polévka s bazalkovými knedlíčky

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: 40 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Italská orzo polévka s bazalkovými knedlíčky
Italská orzo polévka s bazalkovými knedlíčky
Italská orzo polévka s bazalkovými knedlíčky
Italská orzo polévka s bazalkovými knedlíčky
Italská orzo polévka s bazalkovými knedlíčky
Italská orzo polévka s bazalkovými knedlíčky
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
  • Polévka
    • 200
      g těstoviny orzo
    • 1
      ks cibule
    • 3
      lžíce olej
    • 2
      ks mrkev
    • 2
      ks petržel
    • 3
      ks rajčata
    • 1
      l kuřecí vývar
    • 100
      g mražený hrášek
    • 500
      g kuřecí játra
    • 3
      hrst bazalka
    • 1
      ks vejce
    • 1
      ks česnek
    • 100
      g strouhanka
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Těstoviny uvařte podle návodu na obalu. Na oleji osmažte cibulku a až bude zlátnout, přisypte k ní nakrájenou mrkev, petržel a oloupaná rajčata, vše orestujte a zalijte vývarem. Přidejte povolený hrášek a vařte zhruba 20–25 minut. Z jater odstraňte blány a rozmixujte je nahrubo. Do směsi přidejte pokrájenou bazalku, vejce, česnek, strouhanku a špetku pepře a soli.

RADA: Polévky, které zaženou i ten největší hlad

2
Tvořte pravidelné kuličky, které najednou vhoďte do polévky a vařte 8–10 minut. Do talířů připravte uvařené orzo těstoviny a polévkou s knedlíčky je zalijte.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Rybí polévka

Rybí polévka

Polévka Puebla

Polévka Puebla

Rajčatová polévka Institutu Kompliment

Rajčatová polévka Institutu Kompliment

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Polévky Jiné / speciální polévky Maso & ryby & mořské plody Maso Kuřecí FOOD
Oběd Večeře Vaření Itálie Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bazalka Česnek Cibule Kuřecí játra Kuřecí vývar Mražený hrášek Mrkev Olej Pepř mletý Petržel Rajčata Strouhanka Sůl Těstoviny Vejce

Jak krájet cibuli

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zapečené žampiony

Zapečené žampiony

Hovězí maso pěti vůní

Hovězí maso pěti vůní

Horácké knedlíky

Horácké knedlíky

Pečený králík se žampiony

Pečený králík se žampiony

Česneková polévka IV.

Česneková polévka IV.

Vepřové řízky v pařízském těstíčku

Vepřové řízky v pařízském těstíčku

Závin z listového těsta se zelím a slaninou

Závin z listového těsta se zelím a…

Salát z quinoy a sušených rajčat

Salát z quinoy a sušených rajčat

Švestkový crumble

Švestkový crumble

Doporučujeme

30 minut
Topinky s houbami a čedarem

Topinky s houbami a čedarem

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Jak krájet cibuli

Poslední sledované recepty

51
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
41
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
38
Pavlova s amarreto krémem
Pavlova s amarreto krémem
38
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Švestkový koláč s…
35
Originální řecké tzatziki
Originální řecké tzatziki

Zajímavé články

Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5 snadných receptů od pondělí do pátku
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5…
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak je zpracovat
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak…
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně zpracovat úrodu
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně…
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty: Dokáže udělat sladký bazén, ostrov i vázu s květinami
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty:…
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na něj!
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na…
AHA.cz Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Mimibazar Nechte kávu a čaj pracovat podruhé: Jak využít lógr a vyluhované sáčky

Nechte kávu a čaj pracovat podruhé: Jak využít lógr a vyluhované sáčky

Dáma.cz Nevkusná retro móda: Ledvinka a další kousky, za které se dodnes stydíme

Nevkusná retro móda: Ledvinka a další kousky, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Ženy.cz Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Blesk.cz Překvapení u Jiřiny Bohdalové (94): Stane se prababičkou

Překvapení u Jiřiny Bohdalové (94): Stane se prababičkou

SportRevue.cz FOTO: Krásky z ringů aneb 10 nejkrásnějších zápasnic všech dob

FOTO: Krásky z ringů aneb 10 nejkrásnějších zápasnic všech dob

Maminka.cz Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Blesk Horoskopy Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Další doporučené recepty:

Italská nakládaná sušená rajčata
Italská nakládaná sušená rajčata
Italská omáčka
Italská omáčka
Italská omeleta 2
Italská omeleta 2
Italská pizza
Italská pizza
Italská polévka Minestrone Institutu Kompliment
Italská polévka Minestrone Institutu…
Italská pomazánka
Italská pomazánka
  • Recepty.cz
  • Italská orzo polévka s bazalkovými knedlíčky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact