• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Italská kuřecí roláda
Napište svůj komentář k receptu

Italská kuřecí roláda

autor: Elišon
0.0
moje hodnoceni
3.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: 50 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Italská kuřecí roláda
Italská kuřecí roláda
Italská kuřecí roláda
Italská kuřecí roláda
Italská kuřecí roláda
3fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 8
      plátek parmská šunka
    • 3
      lžíce strouhaný parmazán podle oblíbenosti
    • 1
      lžička pepř mletý
    • 1
      lžička sůl
    • 1
      balíček italské koření
    • alobal na zabalení rolády
    • 0,50
      kg kuřecí prsa
    • 8
      ks sušená rajčata podle velikosti
    • 80
      g zelené olivy podle velikosti
    • 1
      lžíce kečup

Postup přípravy receptu

1
Kuřecí prsa nakrájíme na plátky (řízky), lehce rozklepeme a pokládáme na alobal svisle vedle sebe tak, aby se navzájem překrývaly. Osolíme je a opepříme, posypeme italským kořením a parmazánem. Na takto připravená kuřecí prsa rozložíme plátky parmské šunky.
2
V misce si rozmícháme pokrájená sušená rajčátka s olivami a lžící kečupu. Lehce osolíme a opepříme, můžeme přidat malou lžičku oleje z rajčátek. Směs z misky přesuneme na připravené maso se šunkou a pěkně ji rozprostřeme po prostředku.
3
Vše, co jsme si připravili, pěkně smotáme do rolády. Je potřeba na závěr celou roládu právě alobalem pěkně utáhnout, aby nám nikde nic nevylézalo. Roládu v alobalu položíme na pekáček nebo zapékací misku a vložíme do předehřáté trouby asi na 30 minut a pečeme na 200 stupňů.
4
Po uplynutí této doby roládu vyndáme z trouby a sundáme z ní alobal, potom ji ještě jednou lehce okořeníme italským kořením a nastrouhaným parmazánem (sypeme na hřbet rolády) a vložíme zpět do trouby na dalších 30 minut - podle potřeby, než se nám začne tvořit pěkně vypečená krustička. Pečeme na 150 stupňů a můžeme podlévat šťávou z masa, která nám během pečení vznikla.
5
Jako přílohu doporučuji bramborovou kaši.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Italská omáčka

Italská omáčka

Italská caponata

Italská caponata

Italská čočková polévka

Italská čočková polévka

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • raubiri | 13. 9. 2015 18:53

    Výborná roláda:-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Pokrmy Drůbeží Oběd Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Alobal Italské koření Kečup Kuřecí prsa Parmská šunka Pepř mletý Strouhaný parmazán Sůl Sušená rajčata Zelené olivy
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Domácí široké nudle

Domácí široké nudle

Zapečené brambory s kuřecím masem a slaninou

Zapečené brambory s kuřecím masem a…

Jahodový likér

Jahodový likér

Rychlá drůbeží játra, jako smažená

Rychlá drůbeží játra, jako smažená

Krémová polévka z topinambur

Krémová polévka z topinambur

Perníková chaloupka

Perníková chaloupka

Vepřová pečeně s houskovými knedlíky a zelím

Vepřová pečeně s houskovými knedlíky…

Rybízový nepečený dort

Rybízový nepečený dort

Uzená polévka s kroupami

Uzená polévka s kroupami

Doporučujeme

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

142
Kančí guláš s bramborami
Kančí guláš s bramborami
55
Bramborovo - rybí krokety
Bramborovo - rybí krokety
38
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
31
Klasické lečo
Klasické lečo
27
Nepečený ovocný dort
Nepečený ovocný dort

Zajímavé články

Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou přesnídávku nebo povidla bez práce
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou…
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky, kandovaným zázvorem i povidly
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky…
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty, které se opravdu osvědčily
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty,…
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
AHA.cz Těžké časy pro Boučka: Tlustá čára za vztahem?

Těžké časy pro Boučka: Tlustá čára za vztahem?

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Blesk pro ženy Kontroverzní trend z 80. let, který milovala Diana, je zpět! Přijdete mu na chuť i vy?

Kontroverzní trend z 80. let, který milovala Diana, je zpět! Přijdete mu na chuť i vy?

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Agáta Hanychová si obula: »Koše na odpadky«! Za 50 tisíc…

Agáta Hanychová si obula: »Koše na odpadky«! Za 50 tisíc…

SportRevue.cz FOTO: Kateřina Elhotová a 30 dalších nejhezčích (ex)basketbalistek na světě

FOTO: Kateřina Elhotová a 30 dalších nejhezčích (ex)basketbalistek na světě

Maminka.cz Máma, jejíž syn nedávno spáchal sebevraždu, vzkazuje: Nekřičte a netrestejte. Vyjadřujte dětem lásku, podporu, ale i obavy

Máma, jejíž syn nedávno spáchal sebevraždu, vzkazuje: Nekřičte a netrestejte. Vyjadřujte dětem lásku, podporu, ale i obavy

Blesk Horoskopy Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Další doporučené recepty:

Italská focaccia podle mojí tchyně
Italská focaccia podle mojí tchyně
Italská kuchyně- předkrmy - salát Caprese
Italská kuchyně- předkrmy - salát…
Italská kuchyně- předkrmy- brusketa
Italská kuchyně- předkrmy- brusketa
Italská majonéza
Italská majonéza
Italská marináda
Italská marináda
Italská nakládaná sušená rajčata
Italská nakládaná sušená rajčata
  • Recepty.cz
  • Italská kuřecí roláda
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact