• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Italská kuřecí roláda
Napište svůj komentář k receptu

Italská kuřecí roláda

autor: Elišon
0.0
moje hodnoceni
3.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: 50 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Italská kuřecí roláda
Italská kuřecí roláda
Italská kuřecí roláda
Italská kuřecí roláda
Italská kuřecí roláda
3fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 8
      plátek parmská šunka
    • 3
      lžíce strouhaný parmazán podle oblíbenosti
    • 1
      lžička pepř mletý
    • 1
      lžička sůl
    • 1
      balíček italské koření
    • alobal na zabalení rolády
    • 0,50
      kg kuřecí prsa
    • 8
      ks sušená rajčata podle velikosti
    • 80
      g zelené olivy podle velikosti
    • 1
      lžíce kečup

Postup přípravy receptu

1
Kuřecí prsa nakrájíme na plátky (řízky), lehce rozklepeme a pokládáme na alobal svisle vedle sebe tak, aby se navzájem překrývaly. Osolíme je a opepříme, posypeme italským kořením a parmazánem. Na takto připravená kuřecí prsa rozložíme plátky parmské šunky.
2
V misce si rozmícháme pokrájená sušená rajčátka s olivami a lžící kečupu. Lehce osolíme a opepříme, můžeme přidat malou lžičku oleje z rajčátek. Směs z misky přesuneme na připravené maso se šunkou a pěkně ji rozprostřeme po prostředku.
3
Vše, co jsme si připravili, pěkně smotáme do rolády. Je potřeba na závěr celou roládu právě alobalem pěkně utáhnout, aby nám nikde nic nevylézalo. Roládu v alobalu položíme na pekáček nebo zapékací misku a vložíme do předehřáté trouby asi na 30 minut a pečeme na 200 stupňů.
4
Po uplynutí této doby roládu vyndáme z trouby a sundáme z ní alobal, potom ji ještě jednou lehce okořeníme italským kořením a nastrouhaným parmazánem (sypeme na hřbet rolády) a vložíme zpět do trouby na dalších 30 minut - podle potřeby, než se nám začne tvořit pěkně vypečená krustička. Pečeme na 150 stupňů a můžeme podlévat šťávou z masa, která nám během pečení vznikla.
5
Jako přílohu doporučuji bramborovou kaši.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Italská omáčka

Italská omáčka

Italská caponata

Italská caponata

Italská čočková polévka

Italská čočková polévka

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • raubiri | 13. 9. 2015 18:53

    Výborná roláda:-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Pokrmy Drůbeží Oběd Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Alobal Italské koření Kečup Kuřecí prsa Parmská šunka Pepř mletý Strouhaný parmazán Sůl Sušená rajčata Zelené olivy
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zapečené filé po cikánsku

Zapečené filé po cikánsku

Pečené plněné papriky

Pečené plněné papriky

Punčové řezy pí Marečkové

Punčové řezy pí Marečkové

Čokoládové muffiny

Čokoládové muffiny

Harlekýn

Harlekýn

Králíček na smetaně a hořčici

Králíček na smetaně a hořčici

Jednoduché žampionové kari

Jednoduché žampionové kari

Pikant salát

Pikant salát

Pečený květák s kari

Pečený květák s kari

Doporučujeme

30 minut
Mexický hrnec s rýží

Mexický hrnec s rýží

55 minut
Švestkové knedlíky z bramborového těsta

Švestkové knedlíky z bramborového…

20 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

Domácí kečup

Domácí kečup

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Poslední sledované recepty

191
Losos (nejen) v bylinkách
Losos (nejen) v bylinkách
101
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
100
Šunkové kapsy se špenátem
Šunkové kapsy se špenátem
84
Dýňová tortila
Dýňová tortila
55
Máslové řízky
Máslové řízky

Zajímavé články

Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát, září jako duha a je doslova nabitý živinami
Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát,…
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři suroviny!
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři…
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které připravíte do půl hodiny
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které…
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na recepty pro zoufalé babičky
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na…
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch se starou technikou zdobení dortů
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch…
AHA.cz 5 let po smrti Hany Krampolové (†59): O její hrob se nikdo nestará

5 let po smrti Hany Krampolové (†59): O její hrob se nikdo nestará

Mimibazar Jak a proč rozvíjet dovednosti u předškoláků?

Jak a proč rozvíjet dovednosti u předškoláků?

Dáma.cz Hysterky podle zvěrokruhu: Žít vedle těchto znamení fakt nechcete

Hysterky podle zvěrokruhu: Žít vedle těchto znamení fakt nechcete

Blesk pro ženy Look Jany Plodkové do chladného léta: Omladí, zeštíhlí a sluší každé věkové kategorii

Look Jany Plodkové do chladného léta: Omladí, zeštíhlí a sluší každé věkové kategorii

Ženy.cz Sex po 40: Unavená, ztracená, nebo právě na startovní čáře?

Sex po 40: Unavená, ztracená, nebo právě na startovní čáře?

Blesk.cz Rozlícená Gregorová: Drsná slova na obranu syna! Kdyby byl gay, tak idiotsky by se neoženil!

Rozlícená Gregorová: Drsná slova na obranu syna! Kdyby byl gay, tak idiotsky by se neoženil!

SportRevue.cz FOTO: Pikantní snímky norské modelky, která miluje Manchester United

FOTO: Pikantní snímky norské modelky, která miluje Manchester United

Maminka.cz Máma, jejíž syn nedávno spáchal sebevraždu, vzkazuje: Nekřičte a netrestejte. Vyjadřujte dětem lásku, podporu, ale i obavy

Máma, jejíž syn nedávno spáchal sebevraždu, vzkazuje: Nekřičte a netrestejte. Vyjadřujte dětem lásku, podporu, ale i obavy

Blesk Horoskopy 5 nejvíce empatických znamení zvěrokruhu: Kdo nemyslí jen na sebe a umí se vcítit do druhých?

5 nejvíce empatických znamení zvěrokruhu: Kdo nemyslí jen na sebe a umí se vcítit do druhých?

Další doporučené recepty:

Italská focaccia podle mojí tchyně
Italská focaccia podle mojí tchyně
Italská kuchyně- předkrmy - salát Caprese
Italská kuchyně- předkrmy - salát…
Italská kuchyně- předkrmy- brusketa
Italská kuchyně- předkrmy- brusketa
Italská majonéza
Italská majonéza
Italská marináda
Italská marináda
Italská nakládaná sušená rajčata
Italská nakládaná sušená rajčata
  • Recepty.cz
  • Italská kuřecí roláda
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact