Italská kuchyně- předkrmy- brusketa
Italská kuchyně- předkrmy - salát…
Minipizzy s jehněčím masem a lilkem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Nakládaná červená řepa
Dršťková polévka z vepřových žaludků
Plněná sekaná pečeně II.
Tvaroh s rakytníkovým pyré
"Dospělácké" řezy
Těstoviny se špenátem a masem
Cibulovo-česneková polévka
Těstoviny po Italsku
Zelená čočka podle Zdeňka Pohlreicha
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki