RADA: Jak udržet bazalku svěží po celý rok?
Italská kuchyně- předkrmy- brusketa
Salát Caprese s olivami
Salát Caprese s toastovým chlebem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Já si dávám bez soli a taky není špatný
Olejová bábovka
Kung Pao Mango
Kuře pečené na zelenině
Jidáše dle časopisu F.O.O.D.
Domácí Monte krém
Dýňový koláč s polevou
Amorův jablečný řez (koláč)
Dvoubarevný kefírový koláč / bábovka
Chlebová polévka se žampiony (hlívou)
Dýňové rizoto
Zeleninový boršč
Kuřecí prsa s pečenou dýní a mačkaným…
Pečená zelenina s bylinkami
Skořicové šneky
Mrkvový krém se zázvorem a chilli
Nepečený jablkový dort
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Tvarohové řezy s mákem