RADA: Jak snadno oloupat česnek?
Italská kuchyně- předkrmy - salát…
Kugel s rýží na sladko - židovská…
Krém karamel - z bulharské kuchyně
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Výborné jídlo, přidávám do něj ještě černé olivy a místo petržele dávám čerstvou bazalku...
Vaječná omeleta a la Brillat Savarin
Bábovka vídeňská
Nivová omáčka ke grilovanému masu
Guláš z drůbežích žaludků a srdíček
Lehká rajská omáčka
Kukuřičný chléb II.
Krém / krémová náplň do doutníčků,…
Tortelloni alla panna
Bramborovo-šunkový květák se sýrem
Gyros rýže s kuřecím masem a zeleninou
Mexická tortilla se zelným salátem
Kuře na paprice s jemnými krupicovými…
Strouhaný kakaový koláč
Dýňové muffiny
Krůtí guláš s těstovinami
Polévka z červené řepy
Dýňová polévka s hruškami
Tvarohové řezy s mákem