RADA: Jak snadno oloupat česnek?
Italská kuchyně- předkrmy - salát…
Kugel s rýží na sladko - židovská…
Krém karamel - z bulharské kuchyně
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Výborné jídlo, přidávám do něj ještě černé olivy a místo petržele dávám čerstvou bazalku...
Salát z červeného zelí
Díratá buchta z čokoládových figurek
Oříškové rohlíčky
Kávové řezy s ořechy, čokoládou a…
Bavorské vdolečky II.
Prdelačka z jelítka - jíšková
Cuketová bábovka s ovocem
Jednoduchá francouzská kaše
Hrnková buchta s ovocem
Husí prsa na calvadosu
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky
Svatomartinská husa
Lokše
Rohlíčky s povidly
Dušené červené zelí
Karlovarský knedlík I.
Hruškový crumble s perníkem
Zelňačka s klobásou